Samo Roma na ovakav način može ostati bez tri boda: Vučici ni dva igrača više nisu bila dovoljna!
Treneru rimskog tima Eusebiju Di Francescu se itekako ljulja stolica u Romi i svaki kiks koji napravi je dodatni minus (Foto: EPA)

Bez Edina Džeke

Samo Roma na ovakav način može ostati bez tri boda: Vučici ni dva igrača više nisu bila dovoljna!

M. Šljivak

Roma je u 15. kolu italijanske Serije A gostovala na Sardiniji, a na kraju je u nevjerovatnoj završnici ostala bez pobjede (2:2).

Iako su lišeni usluga prvog napadača Edina Džeke, tim Eusebija Di Francesca je večeras na Sardiniji imao tri boda, ali su ih na kraju izgubili u posljednjim sekundama.

Do vodstva Vučica stiže u ranoj fazi meča. Igrala se 14. minuta kada je Bryan Cristante pogodio za prednost od 0:1.

Kada je Aleksandar Kolarov potom zabio za 0:2 iz slobodnjaka u 41. minuti, činilo se kako će Roma na kraju lagano da se izbori sa današnjim rivalom, ali na kraju zakomplikovali stvari.

Cagliari je u 85. minuti golom Ionite smanjio na 1:2, a ludilo je nastalo u sudijskoj nadoknadi. Farago i Srna su isključeni kod domaćih, ali u posljednjem napadu na utakmici Sau pogađa za 2:2 i Roma je na nevjerovatan način ostala bez tri boda.

Serie A, 15. kolo:

Cagliari - Roma 2:2

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ne hranite trola, ne budite djeca. Zika će prestati kada mu prestanete davati pažnju.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi