Sampdoria pronašla napadača u Brazilu

Luan napušta Gremio?

Sampdoria pronašla napadača u Brazilu

E. Ganibegović

Nakon što su se pojavile informacije da je Sampdoria bacila oko na El Sharaawya, sada mediji prenose kako prate Brazilca Luana.

Brazilski mediji pišu kako se Sampdoria uključila u borbu zajedno sa Spartak Moscowe za igrača Gremija Luana. 

Gremio je navodno prihvatio ponudu od 20 miliona eura za 24-godišnjeg igrača, koji bi se Sampdoriji trebao pridružiti u januaru.

Napadač Gremija je trebao potpisati za Spartak, koji je za njegove usluge bio spreman platiti 24 miliona eura, međutim htjeli su da ga odmah imaju na raspolaganju, što klub nije želio, tako da do dogovora nije došlo. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Luan je upisao jedan nastup za seniorsku reprezentaciju Brazila, a već je postigao 11 pogodaka u 22 nastupa u 2017. godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi