Šampion Izraela vodi protiv Juventusa

Šok za goste

Šampion Izraela vodi protiv Juventusa

Edmir Škorić

Nogometaši Juventusa imaju problema ove sezone, a to se vidjelo i na samom početku meča 4. kola grupne faze Lige prvaka protiv Maccabija.

Izraelski šampion je u Haifi ugostio Juventus i od početka napravio pritisak, da bi već u 7. minuti došao do prednosti nad favorizovanim gostima iz Torina.

U sedmoj minuti Omez Atzili glavom pogađa nakon što mu je prethodno centaršutom asistirao Pierre Cornud.

Juventus je slavio u prošlom meču s 3:1, ai sada je u mnogo težoj situaciji i u slučaju da večeras ne pobijedi, po svemu sudeći ostat će bez plasmana u nokaut fazu Lige prvaka.

PSG i Benfica su lideri grupe H sa po sedam bodova, a ova dva tima sastaju se večeras u Parizu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte OVDJE gol Juventusa.

U 18:45 sati počeo je i duel Kopenhagena i Manchester Cityja, koji je također rano poveo, no sjajan gol Rodrija poništen je pregledavajući snimak zbog toga što je Mahrez igrao rukom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zak84
Pa zalosno je gledat kako ovaj majmun unistava klub.... alegri odlazi.... valjda se ova glupa uprava probudi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije