Opušteniji od Sneijdera: Nevjerovatno u šta se pretvorio Eto'o, samo licem podsjeća na sebe

Legendarni fudbaler

Opušteniji od Sneijdera: Nevjerovatno u šta se pretvorio Eto'o, samo licem podsjeća na sebe

Admin Čaušević

U subotu je na stadionu Stamford Bridge odigran dobrotvoni meč za pomoć Ukrajini u kojoj su nastupile između ostalih brojne nekadašnje zvijezde među kojim je bio Samuel Eto'o.

Utakmica između ekipa koje su kreirali sa jedne strane Andriy Shevchenko, a sa druge Oleksandr Zinchenko okončana je rezultatom 2:2.

Za ekipu koju je prevodio Shevchenko je između ostalih zaigrao i Samuel Eto'o koji izgleda neprepoznatljivo u odnosu na svoje igračke dane, prije svega zbog ogromnog stomaka.

Eto'o koji je već neko vrijeme predsjednik FS Kameruna je očigledno van forme i za jednog 42-godišnjeg bivšeg sportistu ima vidljiv višak kilograma.

Tokom igračkih dana Eto'o je bio među najspremnijim igračima na svijetu, međutim odlaskom u penziju jasno je da je promijenio svoj način života.

Oglasi

Evidento je kako se čuveni napadač Barcelone i Intera poprilično ugojio te praktično samo likom podsjeća na nekadašnjeg fudbalera.

Eto'o sada samo likom podsjeća na period iz igračkih dana

Eto'o nije jedini "debuljaca" iz legendarne generacije Intera koja je 2010. godine osvojila trostruku krunu pošto je Wesley Sneijder od ranije poznat po velikom stomaku.

Ipak, sluteći po fotografijama čini se da se Eto'o više opustio nego nekadašnji nizozemski veznjak koji je istina i tri godine mlađi od Kamerunca.

Početkom jula Eto'o se našao u centru pažnje zbog odnosa prema svojoj kćerci koja praktično nema šta da jede i živi u oskudnim uslovima.

On je zakonski priznao kćerku u februaru 2022. godine, a sud mu je naložio da za nju mjesečno izdvaja 1.400 eura jer ranije nije plaćao alimentaciju.

Međutim, Erika Do Rosario Nieves, kako se zove ova djevojka, je bahatog oca odlučila i tužiti. Traži jednogodišnju zatvorsku kaznu za njega i isplatu 90.000 eura koliko joj je dužan.

Najavljeno je da će se sudski proces protiv kamerunskog legendarnog fudbalera održati u Madridu, ali datum suđenja još nije određen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi