Samuel Eto'o tužio Sampdoriju

Tvrdi da mu duguju 400.000 eura

Samuel Eto'o tužio Sampdoriju

Endin Čaušević

Nekadašnji napadač Sampdorije, Samuel Eto'o, vratio se u Italiju, ali zbog nekih drugih razloga.

Naime, Kamerunac je prije nekoliko sedmica optužio svoj bivši klub da mu duguju 400.000 eura, a sada se vratio sa svojim advokatom kako bi to dokazao na sudu.

"Pokušao sam na lijep način da se dogovorim sa čelnicima kluba, ali nije išlo. Imam neke stvari da kažem i ne želim da šutim. Dosta sličnih stvari sam prešutio u svojoj karijeri i neću to više da radim. Uvijek sam vjerovao u predsjednika Sampdorije Massima Ferrera i nadam se da će i ovaj put postupiti ispravno", rekao je Eto'o, te dodao:

"Javno sam rekao koliko mi novca duguju, a oni su to na ružan način demantovali. Nisam želio da idemo na sud, ali čini se da je to jedini način da dobijem ono što sam zaradio časno i pošteno".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eto'o je dodao da je siguran da će dobiti svoj novac, te da se nada da se ove stvari više nikada neće dešavati u fudbalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi