Navijači Barce zaustavili Umtitijev automobil, a on ljutito izašao kako bi im objasnio neke stvari

Nimalo lijepe slike nakon treninga

Navijači Barce zaustavili Umtitijev automobil, a on ljutito izašao kako bi im objasnio neke stvari

E. Čaušević

Samuel Umtiti nije odigrao ni minute ove sezone u dresu Barcelone što jasno pokazuje njegov status u katalonskom klubu.

Barcelona je ljetos pokušala na sve načine da se riješi Umtitija i oslobodi budžet za plate, ali na kraju francuski defanzivac nije pristajao na ponude koje je imao od drugih klubova.

Katalonci su dobili nekoliko ponuda za Umtitija koje je on odmah odbio i poručio je da ne želi nigdje da ide i da će do kraja odraditi svoj ugovor koji ima s Barcelonom.

Barcelona mu je čak ponudila i sporazumni raskid saradnje kako bi bez problema našao novi klub, ali je on je i to odbio i vjerovao je da se može izboriti za svoju minutažu ove sezone.

No, Umtiti kod Ronalda Koemana nije odigrao ni minute ove sezone, a njegov status nije se promijenio ni nakon što je Xavi Hernandez izabran za novog trenera.

Očito je da su i navijači Barcelone izgubili strpljenje s njim i odlučili su mu to dati do znanja, ali su u tome zaista pretjerali.

Oglasi

Naime, grupa navijača Barcelone jučer je zaustavila Umtitijev automobil ispred trening centra katalonskog kluba i počeli su da ga "rešetaju" raznim uvredama, ali nisu očekivalo da će on da uzvrati.

Umtiti je odlučio da izađe iz svog automobila kako bi se sukobio s njima, te im objasnio da se tako ne smiju ponašati bez obzira na sve.

"Dođi ovamo. Da li ti plaćaš ovaj automobil? Zašto se onda tako ponašaš i za*ebavaš? Znaš li šta znači poštovanje?", govorio je Umtiti jednom od navijača koji je zaustavio njegov automobil.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama pojavi snimak ovog incidenta, a mnogi navijači Barcelone poručili su da se niko ne smije tako ponašati prema igračima i osudili su pojedince koji su to napravili.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...trebao je isamarati te zgoljave debile,koji glume nekakve navijace..svaka mu cast na reakciji,kontaju mogu nekome skakati po autu i da ih se boji,a nemaju svi skupa 80 kila...
4 2
NKZ1922
Kakvi cigani, posebno ovaj s mobitelom sto snima. Yebes mu sve po spisku, a kada izadje onda ga snimas ko najveci fanboy. Racku bi mu popusio za autogram.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi