Sanchez na udaru navijača zbog nove djevojke

Kriva za lošu igru napadača Čilea

Sanchez na udaru navijača zbog nove djevojke

Eldar Ganibegović

Alexis Sanchez nalazi se na udaru navijača Čilea zbog loših partija u nacionalnom dresu, a glavnog krivca vide u novoj djevojci zvijezde Arsenala.

Naime, pristalice Čilea smatraju kako je Sanchez sve deblji i lijeniji na terenu od kada je pronašao novu djevojku Mayte Rodriguez.

Čile je pretrpio dva neugodna poraza u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo od Paragvaja i Bolivije, pa su sve dalje od plasmana na veliko takmičenje.

Zvijezdu Arsenala smatraju najvećim krivcem za nedavne loše nastupe.

Sanchez i Rodriguez su pvi put objavili svoju vezu nakon Kupa Konfederacija, kada je napadač podijelio fotografiju zajedno sa Mayte na svom instagram profilu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti