Sancho prije dvije godine za 85 miliona eura došao u Manchester United, sada pravi šokantan transfer

Sve će biti završeno ovog ljeta

Sancho prije dvije godine za 85 miliona eura došao u Manchester United, sada pravi šokantan transfer

E. Oštraković

Engleski mediji prenijeli su jako zanimljivu informaciju, a u glavnoj ulozi je reprezentativac Engleske, Jadon Sancho.

Naime, Sancho je 2021. godine za čak 85 miliona eura stigao iz Borussije Dortmund u Manchester United, ali nije opravdao očekivanja.

Kako prenose engleski mediji, Sancho je već dogovorio transfer koji će se desiti na ljeto, a radi se o povratku u Njemačku i to upravo u Borussiju Dortmund.

Nakon što je razgovarao sa upravom Manchester Uniteda, svi su bili složni da on treba da svoju sreću potraži negdje drugo.

Navodno je sportski direktor Borussije Dortmund Sebastian Kehl sve vrijeme bio u kontaktu sa Jadonom Sanchom od njegovog odlaska iz kluba.

Sancho ima ugovor do 2026. godine i njegova tržišna vrijednost iznosi oko 55 miliona eura što je previše za Borussiju Dortmund.

Oglasi

U ovom klubu se nadaju da će uspjeti da se dogovore sa Manchester Unitedom za posudbu sa pravom otkupa kada cijena bude nešto niža.

Osim toga, sigurno je i to da nikakva opcija o mogućem povratku u Manchester United neće biti uključena u dogovor.

Ne bi to bio prvi put da se u Borussiju Dortmund vrati neka od njihovih bivših zvijezda, jer su to već ranije radili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nuri Sahin se tako nakon samo dvije godine provedene u Real Madridu vratio u Borussiju Dortmund, ali njegove igre nakon povratka nisu bile na nekom zapaženom nivou.

Također Kagawa se vratio iz Manchester Uniteda u Borussiju Dortmud, ali ni on nikada svoje igre nije uspio da podigne na veći nivo nakon dolaska u Njemačku.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vyacheslavgxsam
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0
user1677074566
Nije opravdao ni 5 miliona i nije za njega Engleska liga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi