Sane i De Bruyne u dva poteza "završili" Rooneyjevu karijeru

Poigrali se s njim

Sane i De Bruyne u dva poteza "završili" Rooneyjevu karijeru

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su na gostovanju savladali Everton sa 3:1 u okviru 32. kola engleskog Premiershipa.

Mašinerija Pepa Guardiole nastavila je sa odličnim igrama i došla na korak od toga da već riješi sve dileme oko novog prvaka Engleske. Sjajan meč odigrali su Leroy Sane i Kevin De Bruyne koji su ponovo pokazali svoj kvalitet.

Posebno je to na svojoj koži osjetio iskusni napadač domaće ekipe Wayne Rooney s kojim su se poigrali Sane i De Bruyne. Prvo mu je njemački igrač provukao loptu kroz noge, a samo nekoliko sekundi kasnije Belgijanac ga je postidio sa "sombrerom".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi