8

Komentari (8)

Brazuka
Opasan glumac. Uzimao fine pare posebno od menadžera senica. Sram te bilo
Rodjeni1985
PRESEDAN
Kad sam vam govorio za ovu neznalicu!
Mostarac94
Sretno Alaga i ne osvrci se sine
limvotemirvah
Kao pitaru mi je Velez mozda i drugi najdrazi nas klub, ali mislim da moraju sad pametno odraditi ako im je zaista Europa cilj. Treba im jak trener i jedno 3-4 bas dobra pojacanja. Oni se zavaravaju i misle da mogu s ovom ekipom u Europu, ali objektivno ovo je ekipa za 5-6 mjesto. Sretno!
Belajsuz1989
Ni prije Velez nije igracki imao bolji tim ali su dugo kljucni igraci bili na okupu.Onda dolaskom Osim a kasnije i Jusufbegovica previse je igraca dovedeno a osim Hrkaca i Hadzikica ostalo su vecinom promasaji mislim da ce ova dva slovenca biti dobra.A odrekli su se Ovcine,Radovca,Cosica vrlo lahko a po meni su bili ponajbolji igraci.
Zaccheroni
user1676328842
Majku **** u svaki si se transfer igrača ugradio i ti i Feja smećar !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.