Šansa karijere za bh. fudbalera: "Znam da me želi Napoli"

Odlične igre došle na naplatu

Šansa karijere za bh. fudbalera: "Znam da me želi Napoli"

Prvo pojačanje italijanskog prvoligaša Napolija za sljedeću sezonu mogao bi da bude, ni manje ni više, nego povremeni reprezentativac BiH Rade Krunić.

Fudbaler koji je ponikao u Foči skrenuo je pažnju Maurizija Sarrija odličnim igrama u Empoliju, a italijanski mediji prenose da će klub iz Napulja pokušati za zaključi transfer i prije nego što počne prijelazni rok.

"Poznajem trenera Sarrija i znam da postoji interes, no još je rano reći nešto više na tu temu", prenose italijanski mediji Krunićevu izjavu.

Krunić je u ovoj sezoni bio jedan od najvažnijih Empolijevih igrača na putu ka povratku u Seriju A. Osim što je postigao pet pogodaka, na svom kontu također ima i deset asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije nego što je stigao na Apenine Krunić je igrao u Srbiji za Borac i Donji Srem, te u našoj zemlji za Sutjesku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi