Iz Juventusa tražili poštedu Ronalda, a selektor Portugala ih razočarao svojom izjavom

CR ne želi da odmara

Iz Juventusa tražili poštedu Ronalda, a selektor Portugala ih razočarao svojom izjavom

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je otputovao na okupljanje reprezentacije Portugala iako je u nedjelju zadobio lakšu povredu protiv Lazija.

Ronaldo je morao izaći iz igre u finišu utakmice jer se žalio na povredu zgloba desne noge, te su mnogi vjerovali da će zbog toga odlučiti da preskoči naredne utakmice selekcije Portugala.

Međutim, Ronaldo je otputovao na okupljanje reprezentacije i stavio se na raspolaganje selektoru Fernandu Santosu. Iz Juventusa su tražili poštedu Ronalda u narednim mečevima, ali čini se da toga neće biti.

Santos se oglasio pred večerašnji prijateljski meč protiv Andore i poručio je da Ronaldo jednostavno želi da igra svaku sekundu svake moguće utakmice.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Želi da igra svaku sekundu svake utakmice i nikada ne želi da napusti teren ako to zaista ne mora da uradi zbog povrede. Zaista nije do mene", poručio je Santos.

Ovaj 35-godišnji fudbaler za Portugal je odigrao 167 mečeva i zabio je 101 gol.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi