Navijači Zvijezde poručili: Sa sudijom pripremaju show, sve će vam se vratiti, bolesnici jedni!

Uoči meča sa Simm Bauom

Navijači Zvijezde poručili: Sa sudijom pripremaju show, sve će vam se vratiti, bolesnici jedni!

E. Ganibegović

Gradačačka Zvijezda takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH nastavlja sutra domaćom utakmicom protiv Simm-Baua.

Navijači domaće ekipe RD Crew objavili su saopštenje u ne baš lijepom tonu uoči ove utakmice, a prenosimo ga u cjelosti.

"Simm Bau s potrčkom Halkićem priprema šou na Banja Ilidži!

Kako imamo informacije čelnici Simm Bau na čelu sa sudijom Halkićem "poštenjačinom" ne biraju sredstva da dođu do cilja u meču s Našom Zvijezdom.

Pozivamo sve navijače, simpatizere Naše Zvijezde da sutra budemo jedinstveni i ne dozvolimo "šarlatanima" u crnom da isprovociraju veću reakciju.

Gromoglasna podrška i borba naših igrača, nadamo se da će ih osujetiti na samom početku.

A gosp. "halkića" (o.p namjerno malim) pitamo imate li obraza i brinete li se kako će Vam se to jednom vratit, bolesnici jedni?"

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sim Bau s potrčkom Halkićem priprema šou na Banja Ilidži! Kako imamo informacije čelnici Sim Bau na čelu sa sudijom...

Posted by RD Crew RD Crew on Friday, March 18, 2022

Zvijezda meč dočekuje na 11. poziciji s 18 bodova, dok je maglajski tim na dvije pozicije ispod s tri boda manje i ovaj je duel direktan u borbi za opstanak.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Vi radite saopstenja navijača? I to ne prave grupe Red dragons nego nekih likova koji imaju isto fb stranicu. Za ovo će te biti tuženi sram vas bilo! Ovo je nekada bio ozbiljan portal sa intervjuima izjavama sada se pišu samo gluposti i slične stvari.
3 2
Bulle
A ko fol zvijezda nikad nije štimala utakmicu??? Sve poštenjačine...a sudija je...slika sve govori.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi