Saopštenje Zvijezde: Odgovorne osobe bit će sankcionisane

Zbog propusta u vezi s Aljkanovićem

Saopštenje Zvijezde: Odgovorne osobe bit će sankcionisane

E. Ganibegović

Igman je jučer u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine s 0:1 savladao Zvijezdu u Gradačcu.

Ipak, nakon utakmice uočen je propust, a to je da je Azur Aljkanović stajao na golu domaćeg tima, što nije imao pravo s obzirom na to da je ove sezone u Kupu BiH nastupao već u dresu Radnika.

Meč je registrovan rezultatom 0:3, a sada se saopštenjem oglasila i sama Zvijezda.

"Večeras je održana sjednica Upravnog odbora NK Zvijezda na kojoj su, između ostalog, detaljno razmatrani razlozi koji su doveli do propusta zbog kojih je četvrtfinalna utkamica Kupa BiH registrovana rezultatom 0:3 u korist gosta.

Ovom prilikom posebno prema našim vjernim navijačima želimo izraziti žaljenje zbog ovakvog epiloga.

Imajući u vidu činjenicu koliko smo uložili napora da bi obezbijedili sredstva i stvorili preduslove za odigravanje ove utakmice, ovaj slučaj svima nama je još teže pao.

Zaključeno je da će odgovorne osobe koje su svojim (ne)postupanjem dovele do ovog propusta, biti adekvatno sankcionisane od strane kluba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ipak, svima nama valja dalje. Zvijezda već u subotu otvara drugi dio sezone Prve lige FBiH protiv Budućnosti iz Banovića sa početkom u 15:00 sati na stadionu Banja Ilidža", stoji u saopštenju.

[facebook]https://www.facebook.com/nkzvijezda1922/posts/10158241527515964[/facebook]

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Koliki bezmozgaš moraš biti da se nije sjetio da je branio kup utakmicu i to sa niželigašem.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi