Šapina: U Simin Han putujemo oslabljeni

Pred gostovanje Slogi Simin Han

Šapina: U Simin Han putujemo oslabljeni

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea danas su krenuli put Tuzle, tačnije Simin Hana, gdje će sutra otvoriti novu sezonu Prve lige Federacije BiH proiv favorizovane Sloge.

Danas su se medijima obratili šef struke Kraljeva Romeo Šapina, te prvotimci Rijad Pljevljak i Hota

"Očekuje nas teško gostovanje u Tuzli. Idemo bez trojice prvotimaca, te gomana koji je povrijeđen. Bit će teško, ali pokušat ćemo odigrati što je bolje moguće", jasan je bio šef struke Jajčana Romeo Šapina.

"Prije svega drago mi je što sam se vratio u Jajce, te ovaj klub u kojem sam ostvario dosta uspjeha. Prošli smo dobre pripreme, imamo dobru ekipu, te vjerujem da ćemo biti jedan od glavnih kandidata za povratak u Premijer ligu BiH", kazao je vezista Rijad Pljevljak koji je se u Jajce vratio iz FK Bosna Sema.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U Tuzlu se idemo nadigravati, pa ćemo vidjeti šta će biti", dodao je Bakir Hota.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi