20

Komentari (20)

Redblue
Borac ostecen za cist penal u zavrsnici meca...
vuckobih
Konacno pobjeda, nadam se nekom pobjednickom nizu. Do gola smo igrali poslije toga slabo vidi se da je ekipa psiholoski istrosena i samo je bitno bilo da se pobjedi, nismo se uspjeli sastaviti sa loptom na kraju smo imali i dosta srece sto bi rekao Dudic vratilo nam se. Sudija opcenito los dosta sitnih gresaka gdje je dao prednost Boracu, ipak zelim da vjerujem da su to bile greske da je bio zlonamjeran mogao je svirati penal (i ako nije bio) u zadnjim sekundama, start Mustafica je bio neoprezan i tu je mogao dobiti crveni karton...
Shaba
Konacno. Drago mi je da smo pobjedili, pogotovo sto smo ove pobjedili. Sudjenje suvisno komentarisat, sve vec poznato od ranije. Nadam se izlasku iz krize. SAVEZ NAPOLJE!!!
Edin Merlin
Produžio dok Smrdac ne izjednači j….m mu familiju
hzsg
Uz ovakvo sudjenje Borac bi se mirao prošetati ovom ligom, a mogao bi i osvojiti SCUDETO. Dzemidzicu, Husicu, Pilavi, Colpe i drugi zapozlenici, sram Vas bilo, spremite kofere i bodrite Vicu njegove izabranike u Rusiji.
Ecosport
Loše Sarajevo, džaba pobjeda. Opet narednih 5 utakmica bez pobjede.
user1648465989
Bravo Feđa idemo dalje
posto_patlidzan
Bravo Sarajevo... Nije lako igrati protiv FK Padavičar BL. Ovaj sudija je uspio navući na 23-7 u prekršajima i ni to im nije bilo dovoljno. Još će ga i kaznit što su izgubili. Kakva tragikomedija.
NorthStrana
Kakav suživot sa ovom bagrom, opet će se ljiljani vijoriti u Banjaluci. Gazi borac gazi četalje
Zaccheroni
Cestitke Sarajevu na pobjedi
ODCEPILO PLJUVACI, ODCEPILO.....
SarajFK
Bez glavonje na klupi 3000 puta bolji nego sa njim.
Zaccheroni
Opet sam sebi lajkas?! Haj probaj sam sebi pop*šit
pjanke.sa
@SarajFK majmuneeeeee a bio ti je Hadzic na klupi kako to objasnjavas? Svi cete vi plakat od zavisti do kraja prvenstva gledaj samo lafcino.
atomskimrav
Ko pobijedi savezov borac, taj se ima cemu nadati.
visokohz
Bravo Musa ****li ti Vici mater
NorthHZ
Ni sudije ne pomažu malom borcu, svaka čast DIVOVI, volim te Saraj'vo
EmirEmir111
Pobijedili visu silu, bojac, sudije, vicu i komplet prodani savez. Sjetim vam se najmilijih svima, od sudija do saveza. Bravo Sarajevo.
Hordas_00
Deri fake srbe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.