Sarajevo i Željezničar saznali moguće rivale u 3. pretkolu Evropske lige

Ukoliko prođu Atalantu i Apollon

Sarajevo i Željezničar saznali moguće rivale u 3. pretkolu Evropske lige

Edmir Škorić

Nogometaši Željezničara i Sarajeva saznali su danas potencijalne protivnike u trećem pretkolu Evropske lige.

Sarajevski rivali imaju teške mečeve u drugom pretkolu jer igraju protiv Atalante i Apollona, a danas je objavljeno s kim će igrati ukoliko izbore treće pretkolo.

Pobjednik duela Hapoel Haifa (Izrael) - Hafnarfjordur (Island) potencijalni je rival Sarajeva u narednom pretkolu.

Plavi s Grbavice bi, u slučaju prolaza u treće pretkolo, igrali protiv Dinamo Bresta iz Bjelorusije ili grčkog Atromitosa.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ono što je sigurno, ukoliko bh. predstavnici dođu do plasmana u treće pretkolo, čekaju ih vjerovatno pakleni rivali, a ne baš atraktivni. 

Podsjećamo da je ranije Zrinjski, koji u drugom pretkolu igra protiv Valette, saznao potencijalnog rivala u 3. pretkolu, a to je poraženi iz meča Ludogorec - Vidi (Videoton).

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi