20

Komentari (20)

Drakula
Treba traziti od Uefe da se svi klubovi izbace na 3 godine iz evrope
user1626406138
user1619624678
Sarajevo Željezničar i Velež trebaju tražiti od UEFE da se suspeduje liga i da ne žele učestvovati u kriminalnim radnjama. Poslati sve snimke kradja u korist Borca. Treba zatražiti od federalnog Saveza da stane u zaštitu klubova iz federacije
King_Kenny
...treba istupiti iz lige,svi bosnjacki klubovi...i fino se obratiti UEFA-i da se maknu ovi politiski instalirani likovi iz saveza...
Ibrahimbeg
.Sa ovim bi se i završilo fudbalsko prvenstvo BiH.Dosta je bilo nepravde u svemu od strane Vice, sudija i ostalih iz Saveza kabadahija. Ovim će te i dovesti u pitanje odigravanja utakmice baraža sa Ukrajinom.Disciplinska komisija samo radi na Bosanskim klubovima, njiha kažnjavanjem.Jednom se mora red napraviti u ovoj orkestriranoj nepravdi protiv Bosanskih klubova.Dugo je ovo trajalo i to baš da se sve slabosti otkriju pred baraž. E sada još Savezu treba da uprlja za sva vremena BiH fudbal.
zgembo.popuslic
Seljacic Ibricic sa svojim seljackim metodama i manirima zavio u crno F.K. Sarajevo ko niko nikad u njegovoj istoriji. Daleko ce te sa njim dogurat.
user1626406138
Što vas povali Ibričić ko niko do sad ,šta vam uradi od kluba on i Janez a vi ćutite svašta
bazaorao
Pametan ovaj Manijak Ibričić. Ispast će na kraju heroj.
Aleksandar1976
Od 6 mjeseci do 2 godine za Ibričića a klub od 3 do 12 bodova tako piše u statutu
I ugasiti genocidni klub Borac i zapaliti genocidnu tvorevinu. To piše u našem statutu i tako će vam biti, marvo genocidna
Aleksandar1976
Tišina portal bolesnik
@Aleksandar1976 budi miran keru cetaljski, da ti ne bih šintore slao po tebe. Keru karpatski
Ham0
Miloradova gamad iz BL i sa šugavice unistavaju sve sto je probosansko
user1676648256
**** vam komisija sve boli nekog sta će oni odlucit
user1676648256
Ovo Sarajvo sramota od igre ne opravdavam sudzenje nije ni penal za Sarajvo bio
user1676648256
Rozman ibricic unazadise klub u rupu ga zatjerase
user1660808179
@HAMO ko ti drma kavez? USRALI VI MOTKU SAMI SEBI SKOČILI U STOMAK I SVI VAM DRUGI KRIVI JE LI GLUPSONE? OVO NIJE NAČIN DA SE RIJEŠAVAJU PROBLEMI SA SUDIJAMA GLUPKO. TO ŠTO NE VIDIŠ DALJE OD NOSA TVOJ JE PROBLEM.
Mirsad1705
Možda se sjećaš, a možda i ne kada je prošle godine počeo organizovani lopovluk protiv fudbalskog kluba Željezničar, otimanjem bodova na svaki mogući način, najčešće sviranjem nepostojećih faulova i naročito penala, a uporedo poništavanjem regularnih golova. Neki od tih penala bili su stvarno smiješni, a pada mi na pamet onaj sviran za Tuzla siti kada je njihov igrač u kaznenom prostoru Željeznčara podmetnuo nogu igraču Željezničara koji je ispucao loptu i pao kao pokošen, uhvativši se za đon kopačke. Takvih je bilo najviše. Suđenje je presudilo i Čeliku pa su završili u nižem rangu. Sad je na red došlo Sarajevo. Ista igranka isti igrači isti cilj - eliminisati svaku prijetnju bosanskih klubova (u ovom slučaju sarajevskih klubova), svak mogućnost da se poštenom borbom osvoji bilo prvenstvo, bilo kup, bilo mjesto za odlazak u Evropu. Na sceni trebaju ostati klubovi koji nose srpske i hrvatske simbole, oni se trebaju za sve pitati. Napadi na Želju i svrstavanje njega i njegovih pristalica u isti koš sa ovim nacistima je autogol i ide u korist samo njima. Sad je na redu Sarajevo,
Shaba
Dobro drug hajd nam ti daj upute koji je najbolji nacin da se rijesavaju problemi sa sudijama. Da se razumijemo Sarajevo lose igra i to niko ne porice, al ovo sa sudjenjem je preslo svaku mjeru i postaje sve gore. Koliko puta su svi zivi osteceni, pa Olimpik je ugasen radi ovih stvari, Krupu su izbacili jer nisu bili rezimski klub i nedaju im da se vrate iako rezultatima zasluze. Radnik B , Sloboda, itd mnogi od ovih klubova ne bi bili u nizim ligama da je sudjenje kako treba. Zeljo,Sarajevo,Velez su bruku puta masakrirani. Ne pricamo vise o sitnim greskama, vec iz kola u kolo sudije kroje rezultate. Ofsajdi po dva metra, crveni kartoni,penali, kartoniranje klubova da al kolo igraju oslabljeni itd. I to sve traje godinama.
user1678724580
Sve je tačno što si napisao . Kako se boriti ? Za ovo večeras , trebali ste tražiti izuzeće sudije , jer se predpostavljalo da će ovako suditi !! Zašto se čekala zadnja minuta . Ranije se likovalo ,jer su drugi u pitanju ( penal za Zrinjski u Bijeljini ) ,titula je bila u pitanju sjćaš se ?! Umjesto rakcije bilo je slavlje ? I sad kad je mečka zaigrala i pred vašim vratima ,poziv na ujedinjenje .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.