16

Komentari (16)

Meho1505
Torpedo vs Torpedo...
struja
komentator1
Horde Zla krecu na daleki put. E jedino ce biti belaj proci prvo pretkolo. A poznavajuci tana i mirvica, oni ce igrati kladaru protiv Sarajeva i tako uzeti lovu i ispasti u prvom krugu umjesto da se bacaju u trosak sa ovim dalekim gostovanjem gdje bi ionako ispali.
Vala bolje ispast nego u Kazahstan ići, ovo sve će standardno bit ko predhodnih godina ni prenosa ni ništa i još će nam neke majmune od sudija uvalit da sude.
Drakula
Nismo mi mitomani da nemamo za karte dalje od balkana
plemic
u najvećem derbiju sraz dva torpeda,
velaMo
Drakula
PLAYOFF LAGANO
Trapatoni
Ako iko bude potkupljiv na ovom portalu, vjeruj da ce mi reci ko si i gdje si i znaj da cu te naci pa koliko god me to kostalo! A posto se ti predstavljas da si pametan, znas onda da se kod nas sve moze zavrsiti! Za svako ovo psovanje cu ti lomiti zub po zub!
Drakula
Suti mama ti guta spermu nemoj me dekoncentrisat. HOCES LI U OKO DA JOJ UDJE? uplatila je ona xbon ne treba tiket. Glupane
Trapatoni
Koga sam na zub uzeo yebao sam muj mamu u pravom smislu te rijeci, a ne ovako kao ti u prazno! A tebe jedva cekam da gledam kako molis da te vise ne udaram!
Drakula
Momak rekao sam ti u Travnik dodji kod konzuma velikog zna ti mama gdje sam povedi je,napisi tu sam ja sidjem. Taman znam dosta u bolnici ljudi koji ce ti vrlo rado pomoci tako da tvoj smjestaj nece biti upitan. Ne sikiraj se
frki82
Hahahahahahaha...Ovdje se ne zna ko je veći debil.Jadna kuća čiji hljeb vi jedete...
Drakula
Ma budala 2 put mu govori gdje da dodje ako ima želju. Da je frajer ne bi pisao ovakve gluposti po sportsport. Uzmes ih u mašinu iz dosade oni se pale ko šibice i Trampatoni i Hadzija123 mitomani teški
Ende
hahahha, vazda ubjedljivo najtezi od 5 mogucih ... TBJ
Drakula
Ovo nije najtezi protivnik. Tezi je bio Sepsi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.