31

Komentari (31)

chelsea321
A sta je sa ovih zimničara sto spavaju na šestom mjestu ako dadnu koji go do kraja sezone mogul oni gdje otici..
Bordobjeli
Mogu u hrasnicu..turnir famos, azot itd..
starigrad
Šta nam ima ko davat. Mi to sami uzimamo, kako smo i naučili. P. S. Što ovo nema željkanovaca. S kim oni igraju u kupu?
kurjak
Ne raduj se unaprijed, sjeti se samo da je s druge strane Husref Musemić.
odjabla
pratim Rajvos al igra koju pružaju nije za uzimanja finala dajem Tuzli prednost za osvajanje kupa
siroki1991
Pitanje za dnovinara: Koja momcad je trenutacno (nakon 24kola) na diobi 2.mjesta na ljestvici i zasto se tu momcad ne spominje kao konkurenta medju ostalima? Hint: ta momcad ima pozitivan medjusobni omjer protuv svih nabrojanih momcadi...
starigrad
Koliko kako kežeš tvoja momčad ima titula, koliko pobjeda u Europi, koliko tisuća navijača.? Što se tiče skora i to je postalo u blizu. SARAJEVO ŠAMPION. Hajd Bog
Zeleni_zub
Pa spominje ti i Široki, sta hoces?
Dzondzy
Odgovara i da Borac osvoji duplu krunu hehe
Vedox
UzbGigovica i Vicu sve je moguce
starigrad
Osvojiće hurčinu moju borac
Dzondzy
Pa mojne tisra teoretski odgovara ako se već bavimo teorijama kome šta odgovora.
Krajisnikljuti73
Nedaj dušmanima ništa...nek se bore i zasluże
user1605368976
Vico radi sve u interesu Borca. Borac mora u Evropu samo je pitanje kako dali kroz KUP ili prvenstveno.
VIP
Naravno! Kao i svi prethodnici. Pa je Borac kažnjavan. Zato gledaj i trpi naredne četiri godine!
1601834469
user1605368976
Sarbit2019
Kmecavci pljuju po F.K. Sarajevo ,a sada se saginju na doljnu pipu da ga poflautaju F.K. Sarajevo da ima jos jedno mjesto u Evropi.Kup dajemo Husrefu da mu se oduzimo za sve Mahanje ostalim.
starigrad
Tako je Sarbit legendo. Šatro borac jak, organizovan To je seljački klub. Malo, malo druga liga. Sarajevo za njeg Barsa u svakom pogledu. Nisu vrijedni spomena. Hajd zdravo
VIP
Sarajevo je ****ina propala! I grad i klub.
Sarbit2019
samo se ti sagni Sarajevu Gradu i Klubu pa dobro povuci iz doljnje pipe.Decko iz provincije.ps nemoj dolaziti nocu kada se svjetla popale u gradu bojim se izgubices se,naleti po danu pa nam ga posisaj.
rabodimis
@Sarbit Kako to ti dijelis kupove ? Imal sta za malog ? Kakav turnir, nesto tako ? XD E cuj dacemo kup Husrefu, sta ima dobrodusni, koliko si ti svojih para ulozio u Sarajevo pa tako dijelis trofeje ? Ko biva pita te neko nesto ? XD Dupla kruna za Sarajevo !!! Tacno me ku*ac boli ko ce u Evropu sa nekog mjesta, nek se oni izmedju sebe dogovore brate, imamo mi svojih problema... @VIP Neda daidza... Isplaci se, bice ti lakse..
Sarbit2019
Dogovoreno to nisi informisan.Opusti se i uživaj,sve je zavrseno postoji pakleni plan da se neprijatelj unisti.Bomba je postavljena satic kuca tika taka tik tak svako jutro budi Mitomancica tik tak..Ne moze u Evropu naguzove treba malo i znanja ,a treba malo i da očepi.Opusteno.
starigrad
Ti si prava grmelčka dalabu. Tvoj gradić je poznat samo po dvije stvari Banjalučkim ćevapima i hotel Bosni
starigrad
Rabodimis. Sarbit se malo ograđuje. To je normalno. Nismo oni jesenji to znamo. Al ipak hajmo Bordo bijeli po Duplu Krunu
rabodimis
@starigrad Ma namjerno me zbunjuje XD Ja sam racunao na taj trofej, budimo realni, sve sto se moze osvojit nek osvoje, kakvi crni pokloni, hajte molim vas, ni nama niko nista ne poklanja..
pjanke.sa
@rabodimis da pitas npr zeljopice, vidio bi ti ko nama sta poklanja. Sve nam je poklonjeno, titula, svaka pobjeda. Sudije uvijek na nasoj strani, cak onaj iz Mladosti nam poklonio Fanima da bi samo mi bili prvi a ne Zeljkan nas.
rabodimis
@pjanke.sa Ma upisat trofej obavezno, a kerovi nek laju dok karavani prolaze.. XD Suplje price i budala vazda ima.. Nece niko od njih rec da je morz supak sto je iza ledja pokusavao da "ukrade" igraca MDK, nego ce rec da smo mi "glupi" sto posteno zavrsimo posao sa covjekom.. Klosarska politika..
VIP
Daj im kup odmah! Borcu je u interesu da Sarajevu da tri boda i kup. Samo tako ćemo svi biti zadovoljni.
nedoni46
Ne daji nam nista, nek se svak za svoje bori.
nedoni46
@Manager naravno da nije brate, to sto rade njima na cast
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.