13

Komentari (13)

Husrefbeg22
Koliko godina treba novinarima ovoga portala da nauce da se pise prijenos (TV prijenos, direktan prijenos itd.). Nemojte ubijati pismene citaoce svojim neznanjem osnova iz gramatike bosanskog pravopisa. Preporucujem vam da prolistate malo Pravopis bosanskoga jezika od Senahida Halilovica ili Pravopis za osnovne i srednje skole od istoga autora. Nemojte pisati naopako lijepe bosanske rijeci ili ga nakaradno srbizirati. Dakle direktan TV prijenos!
Ars1946
Prenosa nema jer to nije u interesu prosrpskih medija, kavi su Arena, sportklub ili novabh....Važno je prenositi Borac, radnik, krupu...srpski svet...
Uranija
Nemoj se ljutiti ali glup si sa tim teorijama zavjere
Ars1946
Uranija, najgore je biti nepismen i nenačitan, tada ti i vojvode liče na braću, Arena Sport je grupa sportskih televizijskih kanala koji su osnovani 2009. godine u Srbiji. U vlasništvu je Telekoma Srbije. Emitira 5 kanala i dostupna je u ...treba biti malo pametan pa pročitati nešto, vlasnik država srbija. Grupacija Telemach je prije tri godine napravila jasan plan kako uništiti domaće TV medije u BiH, na način da otvori vlastite TV kanale N1 i Nova BH te njima medijski “porobi” Bosnu i Hercegovinu. To je moguće napraviti jedino ako je neka firma istovremeno i kablovski operater i vlasnik TV kanala, ali i ako je ta firma spremna da to zloupotri****. Vlasnici Telemacha su na području Bosne i Hercegovine otvorili svoj informativni kanal N1, a kasnije i dodatni TV kanal Nova BH gdje su vještim manevrom uspjeli pridobiti nacionalne frekvencije za pokrivanje čitave BiH tim TV programom kupovinom Pink BH. TV kanal Nova BH, za finansiranje sadržaja kojim bi se postigla visoka gledanost i potukla konkurencija u BiH, treba ozbiljnu količinu novca i to svaki mjesec, što vlasnici ove grupacije nisu bili spremni dati. Zato su se u grupaciji Telemach dosjetili da taj novac prikupe od građana primoravajući ih da tako građani sami plate TV kanal Nova BH, svaki gledalac po 1,40KM mjesečno (sa PDV-om), inače će im uskratiti prenose utakmica reprezentacija BiH u raznim sportovima kao i klubova, ali i pojedinačnih sportista iz BiH.
Uranija
Samo nam pametnjakovicu nisi rekao ko su vlasnici Telemacha…(stranci koji imaju svoje tv kuće u nekoliko europskih zemalja) A usput kanal N1 koji spominjes je jedan od najrealnijih i najkorektnijih kanala na području BiH. A to što ja nisam zagrizao u tu teoriju zavjere i nije mi mozak ispran kao što je tebi nažalost, ne znači da nekakve vojvode gledam kao svoju braću ne daj Bože, ali isto tako ne mogu ići toliko u teoriju zavjere zato što nema prenosa utakmice iz daleke Moldavije jer se to nikome ne isplati iz BiH i regiona ( ko će obezbjedili bar 7-8 kamera i platiti domaćinu usput Bog zna koju cifru za tv prava. Drugo bi bilo kad bi domaćin obezbjedio direktan prenos a neko iz BiH platio “samo” TV prava. Moj prepametni teoretičaru zavjere
juve10
Slažem se, bruka je da nacionalna televizija ne prenosi, ne samo utakmice eura, lp, već i natjecanja svojih klubova. Koliko znam i HRT i RTS to rade. Za prijenos reprezentacija, ako imaš moju TV onda ganjaš analogni signal. Žalosno. U BiH moraš kupiti strani kanal da gledaš svoje
Szentharomsvag
@ars. Bogami si dobra budala. Pogotovo što se danas sve može glrdati preko aplikacija putem smartTV-a. Instaliraj sebi rokrr i gledaj šta hoćeš.
JuventinoBK
@Ars1946 sinko hajat je broj 1, sta me briga za novom. Druga stvar arena prenosi borac i krupu jer bht prenosi muslimanske klubove. Znaci skontaj malo neke stvari. Nece telekom dati tek tako muslimanske klubove. A sto se tiče prijenosa klubova arena uvijek prenosi nase klubove u euro takmicenjima osim kad igraju ovsko u tunguziji ko sto je moldavija. Ako prodjemo prijenos ce ti biti na areni.

Nova su englezi i vladaju ne samo nasim drzavama nego su broj 1 u bugarskoj, a sad se povecava gčedanost i u grckoj
rocccavela
glupane, ne mogu prenositi zato jer nijedna tamosnja televizija nece prenositi.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Kraljevi domacin ti osigurava prijenos,ne osigurava Sarajevo u gostima.
Tito1
hvala Areni, Sport Klubu i NovojBH na neobezbjeđenom prenosu...kakam Vam se u uredničku politiku
Rajvosa2019
Sretno momci - muski i cvrsto/ mozda nas i Kemal malo pogura
amer_sa90
Pakao 1100 hahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti