Sarajevo mladi trojac poslalo na posudbu

Dervišagić povrijeđen, propala posudba u Radnik

Sarajevo mladi trojac poslalo na posudbu

S. Mlaćo
FK Sarajevo potvrdio je da će nekoliko mladih nogometaša narednu polusezonu provesti na posudbu.

Radi se o Hamzi Bešiću, Harisu Konjaliću i Arminu Imamoviću, koji će put Prve lige FBiH.

Ista sudbina čekala je napadača Kenana Dervišagića koji je dogovorio posudbu u FK Radnik Hadžići, no zbog povrede sada ga očekuje pauza.

"Defanzivac Hamza Bešić, nakon što je u posljednjih šest mjeseci nastupao za Sim Bau, u nadolazećoj polusezoni igrat će u redovima FK Goražde. Također, u Goradžu će igrati i mladi veznjak Haris Konjalić, a Armin Imamović, krilni fudbaler, posuđen je NK Zvijezda Gradačac.

Fudbalski klub Sarajevo i FK Radnik Hadžići imali su dugovor o posudbi fudbalera Kenana Dervišagića, međutim, zbog povrede noge Kenan će morati pauzirati nekoliko mjeseci te neće nastupati za hadžičkog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hamzi, Harisu i Arminu želimo uspješnu polusezonu, a Kenanu brz oporavak od povrede“, stoji u objavi FK Sarajevo.

FK Sarajevo će završni dio priprema obaviti u Antaliji gdje bordo momci putuju sutra.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Vala je ovaj mali Imamovic mogao i koju odigrat za prvi tim ali eto
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi