Sarajevo na Zlatiboru bolje od Crvene zvezde

Kup prijateljstva evroskih klubova 2018

Sarajevo na Zlatiboru bolje od Crvene zvezde

Endin Čaušević

Juniori Sarajeva danas su savladali Crvenu zvezdu na otvaranju Kupa prijateljstva evropskih klubova koje se održava na Zlatiboru.

Bordo tim je uspio bez većih problema pobjedom otvoriti takmičenje i to protiv Zvezde. Sarajevo je do prednosti stiglo već u osmoj minuti kada je mrežu beogradskog tima zatresao Dervišagić.

U nastavku meča bh. tim je imao incijativu koju je krunisao u 31. minuti kada je Salčin povisio na 2:0. U nastavku meča Zvezda je pokušala smanjiti prednost, ali se rezultat nije mijenjao.

U grupi A pored Sarajeva i Zvezde nalaze se još italijanski SPAL i Osijek. Drugi bh. predstavnik Željezničar danas igra protiv Fenerbahčea u grupi B u kojoj su još Partizan i Videoton.

Top Komentari

Babe
Imate finih igraca.Gledam ove Zeljine,..sve nesto na silu.Polufabrikati pravi.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti