Kladionice vjeruju sarajevskim klubovima: Pogledajte kvote za mečeve na Koševu i Tušnju

Mečevi 24. kola

Kladionice vjeruju sarajevskim klubovima: Pogledajte kvote za mečeve na Koševu i Tušnju

E. Čaušević

Nakon reprezentativne pauze ovog vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine utakmicama 24. kola.

Jučer su odigrane dvije utakmice, a danas su na raspored tri meča. Derbiji kola igraju se u Tuzli i Sarajevu gdje se sastaju Sloboda - Željezničar, odnosno Sarajevo - Široki Brijeg.

Naravno, u centru pažnje je okršaj na Koševu koji se igra od 17 sati, a nakon ove utakmice mogla bi biti dosta jasnija slika što se tiče borbe za prvaka naše zemlje.

Naime, Sarajevo je prvoplasirano na tabeli sa 49 bodova, dok ekipa Širokog ima pet bodova manje. U slučaju pobjede bordo tim bi imao lijepu prednost u zadnjem dijelu sezone, ali ukoliko Široki uspije da slavi na Koševu onda će se borba za prvaka BiH itekako "zakuhati".

Što se tiče utakmice na najvećem bh. stadionu poznate su i kvote. Prema očekivanju Sarajevo je favorit u ovoj utakmici, a kvota na pobjedu aktuelnog bh. prvaka je itekako primamljiva. No, ukoliko vjerujete u trijumf kluba s Pecare onda možete dosta zaraditi.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za meč na Koševu i to OVDJE.

Također, jedan od derbija danas se igra i na Tušnju gdje će Sloboda dočekati ekipu Željezničara. Ove ekipe nisu baš najbolje otvorile drugi dio sezone i traže izlaz iz loših serija.

Sloboda je u očajnoj seriji poraza, dok Željezničar u drugom dijelu sezone ne zna za pobjedu, a Plavi su čak jedini tim u Premijer ligi koji u proljetnom dijelu još uvijek nijje zatresao mrežu protivnika.

Oba kluba žele danas pobjedu koja bi im vratila izgubljeno samopouzdanje, a kladionice ipak ulogu favorida daju ekipi s Grbavice. Kvote za ovu utakmicu možete pogledati na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, danas se od 15 sati igra i utakmica Krupa - Tuzla City, a očekivano gosti su favoriti u ovoj utakmici iako Krupa svim silama želi do pobjede koja im je neophodna u borbi za opstanak.

Kvote kladionice MOZZART za meč u Krupi na Vrbasu pogledajte OVDJE.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Zelji ne treba vjerovat ni na grbavici da igra hahaha
8 3
user1582647693
Pa kako sloboda igra pripremnu utakmicu zar nije zavrsila ova pauza
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti