17

Komentari (17)

starigrad
Laku noć Šampioni, mada ste mi na proljeće pola života uzeli. Halal vam bilo
Krajisnikljuti73
Ovo se moze nazvati,,3 u 1,,pobjeda,vratili stadion i odigrali vrhunski..idemo do kraja SAMPIONI...
Krajisnikljuti73
Wiener
veceras sam im sve halalio sto su me sekirali ovo proljece
BordoBijeli_exyu_sa
Samo gaziti male plave kurvice, na celu sa modnim mackom
milozadrago
nije vise male plave sad je male zute hahahhah
Sarbit2019
Male floroscentne.
Sarbit2019
Cuj Vinko izjavio da mu je prvih pola sata trebalo da igracima Sarajeva objasni da ne igraju protiv Securitasa.Tek kad je Securitas skinuo prsluke Sarajevo zaigralo.Svašta.
pjanke.sa
Zeljo je Amarov komunalac
unioni
Svaka vam cast jos jednom na igri, ona prosla dva derbija mrtvacki odigrana. Fanimo babo ove sezone kao i prosle. Cuvajte ga nemojte ispast debili kao i svi ostali klubovi kada imaju nekog jakog pa ga prodaju za tipa sezonu dvije eventualno
pjanke.sa
Ima Fani ugovor do 23 ili cak do 24. Jedna od rijetkih dobrih stvari celavog sto je potpisao.
pjanke.sa
@unioni jos samo ovo: treba se i liga dici na neki nivo pa da dobar igrac ovdje duze igre. I liga i drzava i sve ostalo…nazalost daleko smo od toga. Dani ako dobije dobru ponudu i dok traje ugovor, ode on…
starigrad
Pjanke brate nema sad sretnijeg čovjeka od mene. Želim Želji sve pobjede do kraja prvenstva a i ti sigurno. Pozdrav za sve navijače Bordo Šampiona.
SrednjaBosna
Mala stvarno grmi...
Rajvosa2019
Laku noc sampioni , veceras cu rahat spavati
BordoBijeli
Dokazali su veceras da su šampioni!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.