34

Komentari (34)

Husrefbeg22
Sve je dobro samo je mr;lja ona bakljada s sjevera. Dokle vise!! Niko to ne voli i ne cijeni. Paljenje baklji je idiotluk koji samo izbija pare klubu. Kada god oni pale bklje mi primimo gol.
user1658184114
Dosta cete vi dogurati s fedjom inšallah.ovaj sto pise,lahko je fedji jer ima jak roster,pa majstore fedja sto je trazio,to je i dobio.u velezu je trazio,nije mu ispunjeno,lafo oni mu ispunili,a on otisao.to nije istina.istina je nesto drugo.lik je od ekipe koja je igrala federalnu ligu i jos nekih par pojacanja.evropu odigrala fenomenalno.fedja je trener za cistu desetku.prvo dobar covjek,onda radnik i predan poslu cak i previse,odlican motivator ekipe hvala mu za sve.forzza velež
pjanke.sa
@user1658184114 uh majstore kako si ovo tacno napisao, svaka ti cast!
SarajFK
Dobro je ispalo ali Mujakic je klocina i ne smije biti u pocetnih 11! Takodje Catak nije krilo! Dozovi se Fedja prije nego bude kasno. NAPRIJED BORDO-BIJELI!!
King_Kenny
...dobro je,pobjeda se pise,napadali su cijelu utakmicu ali malo je bilo izradjenih akcija,sve nesto na silu...moze se ovdje jos napredovati,ali dobro je krenulo...
pjanke.sa
Pobjegli spavat pa sutra u misije rupe i @Mackintosh i @FahroKonjHodzic i ostala gofna nerealnaaaaaa. Sarajevo mira ne da na na na na na
Mackintosh
raspalo torpedo - Simin Han 1:5 hahahahahahahaha Hajd suti petardirani stvoru, u rupu!
Hvala Bordo Bjeli zarastao mi je čir od sreće.....
EmirEmir111
Sarajevo na celu sa Fedjom sljedece sezone pravi historijski rezultat za klub i bh fudbal u evropi.
pjanke.sa
Bravo majstore! Jos nama treba tu malo uigravanja i sigurno kvalitetnijih igraca 3 ili 4 na nekim pozicijama da bismo napravili pomak u Europi. Ali i ove sezone barem jedna kanta ;-)
EmirEmir111
100 posto brate. A pojacanja ce doci na polusezoni sigurno.
davide.azzurri
Smirite dozivljaj. Jedva ste slogu pobjedili
pjanke.sa
Oj @davide.azzurri jesi li gledao utakmicu? Hahahahaah cuj jedva. E bas ti hvala sto me nasmija. Jesmo li jedva i Borac pobijedili?
user1655831611
To će se dogoditi ove sezone odnosno Zrinjski će to uraditi
pjanke.sa
Bravo Fedja bravo Sarajevo!!! Pravio je izmjene ko da sam ja sjedio na klupi pa mu saptao, satro ;-) Odlicna predstava, obje tekme pozrtvovanost na nivou! Kad se izgubi lopta nema prst u nos, nego trci da je osvojis! Jedina prava taktika :-) Bravo bravo, prezadovoljan i ponosan na sve sto sada Sarajevo radi! Od Uprave do terena! Samo nastaviti ovako!!! Volim te Sarajvoooooooo
Krajisnikljuti73
Bravo Sampioni...idemo dalje jace i bolje..volim te Sarajevo
kaskada24
Već u 2. kolu se vidi ko osvaja ligu ove sezone. Mislim da će ovi momci Sarajeva biti nezaustavljivi iz kola u kolo. Baš sam uživao gledajući igru i zalaganje večeras!
user1655831611
Biće Zrinjski opet sampion
Hordas_00
Aferim momci, sloga odlična ekipa i nije slučajno što su tu gdje jesu.. Volim te Saraj'vo.
user1571956549
Prateci mec na sport ba Pitari zasluzeno pobijedili. Sloga ce mnogima pomrsiti racune....
pjanke.sa
Zeljovac, mnogi ce se od Slogu okliznuti! Sjajnu odbranu imaju i tranziciju u napadu. Vjeruj. Sarajevo je veceras igralo nevjerovatno slozno i pozrtvovano, zato smo i pobjedili.
user1571956549
Bgm dok se vi uigrate jos malo bas ce te biti jaki. Doduse I sad ste jaki bas. Volim vise vas pitare u vrhu nego onu gamad svinjski. Moj Zeljo ako uspije evropu ostvariti to ce biti cudo nevidjeno. Bgm...
pjanke.sa
Vidi lafe, prvi put da s tobom normalno komentarisem a i ti da pises normalno. Ja Zelji nikada nisam zelio zlo, i uvijek sam vas podrzavao. Ova nasa zahebancija ce vazda biti odlicna, ko je sarajevska raja i ko se zna zahebavat. Mnogo ocekujemo od Sarajeva ove godine, a daju nam stvarno nadu da mozemo bas da se radujemo. Zelim da i Zelji dodje taj Amerikanac pa da za koju godinu i vi dodjete sebi. Sretno!
NED1987HzSA
Šampion šampionski 1946!!!
Edin Merlin
Samo ti si šampion tebe voli sjever tvoj !!!!!!!!!!
MaDaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti