51

Komentari (51)

user1675926959
Igrač utakmice gruzijac Fulašvili hahahah
Mustafa
Pronasaji? Ko fol! Iz aviona se vidi da ste prodali tekmu djikanima ,tipicna sarajevska sibicarska posla. Prvo Zeljo a sad i Vi FUJ !
vukodlak
Jest Sarajevo bilo puno bolje o tome se ne treba raspravljat. Ali sve dok se rezultat trazi u zadnjoj trecini utakmice nema tu rezultata. Ovdje se vidi ocajna politika kluba da otjera Ahmetovica koji bi u zadnjih 15 tak min. zabio bar 3 gola. Ekipama poput Sloge trebas zabit 2 gola u prvom poluvremenu i zavrsis pricu. Nema onda ni sudije ni vice. Pogledajte samo kako svinjski rjesava svoje utakmice. Oni dali jedan gol i stali i onda uvjek visis iki od druge ekipe ili od sudije. Isto tako i Zeljo igra (pogotovu na Grbavici) daju gol i onda se povuku i strepis do kraja utakmice. Umjesto da kad das gol idalje napadas jer ti je lakse onda se protivnik vise otvori i imas vise prostora. Ne mogu se otet utisku da bi Dudic sa ovom ekipom Sarajeva slogi dao 4 komada, sa duplo losijom ekipom u prvom dijelu prvenstva su igrali bolje. I jos jedna stvar jedino ovaj Ziljkic vrijedi isto kao u Zelji Santos sve ostalo je prosjek.
Lavillenie
@BHDragon najdraze mi znas vec koga tvog..
Napravit će tebi Zmaj sina, brata i sestrića. Da se barem oni mogu nazvati rođenim Sarajlijama. Šampi ti se u stau fočak
Mustafa
Smradovi opet ste cetana orodali dupe
Lavillenie
Plodim ti mamu, sestru, ženu i kćerku. Sve u kompletu kopilane
GuiliDamou
Zamolio bih redakciyu sportsport.ba da uvrste u rubriku i tekst u koyem che se spomenuti chist gol Sarayeva!!!
Bobinho1921
Realan rezultat,koliko god sudija navlacio pitarima pobjedu nesposobni su,gori su od Zelje,kanta za nabijanje,MIRZA OSTANI !!!
user1676107211
Navlacio ? E navucem ti mamu u zeljezniČmar
samac
Jadne ti su ove suduje što se prodaju za siću ovo treba odmah zgazit,da bi kod vice napredovo, pomoćni vidi faul a glavni sudija nevidi strašno.
Carmagle
umzm12123
Zar ste spali na to,da protiv Sloge u 90+ trazite pobjedu,sami ste krivi i ni'ko drugi vam nije kriv...Ni VAR,ni Vico,ni savez,nego vi i vase sanse kojih ste imali i vise nego dovoljno...
GuiliDamou
Kako bolan niye kriv, utakmica se igra 90 minuta, pa valyda se gol moze dati i u nadoknadi? Shta to sad znachi, profulali 4 mrtve i posliye toga se ne prizna ako dash gol?! Chist gol ponishten Sarayevu, bespotrebno ye ishta vishe dodati!!!
umzm12123
Puno ste subjektivni,a malo objektivni....
BordoBijeli1946
Je li ovo administracija portala ne smije da pise o cistom golu Sarajeva u 95. minuti koji su lopovi ponistili? Vico vam zabranio da pisete o tome? Mirza odlazi!!!
papagaj
@BordoBijeli1946 mislim da je sport sport .ba vaš portal
BordoBijeli1946
Nije tvoje da misliš
Mirvicu uhljupe odlazi i povedi ig ravaku sa sobom, sve ti hrasnicko *****
Chwilla
Koliko je ono sarajevo platilo obestecenje za ovog Fulasvila?
PRESEDAN
Sloga mrtva bez 6 standardnih igrača,uzme nam bod,bez obzira na čist gol,povedeš na vakat,umjesto još 2-3 da im zabiješ,odigraš x sa ovakvom Slogom,strahoba
kurjak
@PRESEDAN Ako si gledao komplet utakmicu onda si morao vidjeti da je Sloga dala gol iz ofsajda, zatim je pomoćni sudija najmanje tri puta signalizirao ofsajd koji nije postojao kad je Sarajevo bilo u izglednoj šansi i na kraju sudija nakon postignutog gola pokazuje na centar,pomoćni ništa nije pokazao,potrčao je prema centru i onda glavni sudija mijenja odluku.E nakon ovoga Topuzoviću dabogda materi na Bajram umro.
51826291919188923
Sudije kroje tabelu na dnu.Cist gol ponisten ...
Kradja da se razumijemo, gol iz ofsajda krmcima iz sloge a i ovaj ponisten gol nije mo jasno. Eh ajmo sad redom, slazem se da Dal a ni trener Mirza nije za Sarajva, al takodje se slazem da avramovski, francis, dzafic, vrsajevic i tomasevic nisu igraci za Sarajva...previse smo se okomili na Mirzu i Dala, a slijepi smo kad gledamo Vrancica, koji ama bas nista nije pokazao....pljuvali smo Baltu, a najbolji nam igrac uz Ziljkica... Znam ja nas **** ti nas
Drakula
Balta odlican igrac borben jednostavno mrcina. Slazem se Vrsajevic,Dzafic i Tomasevic nisu za Sarajevo. Francis je dobar igrac samo sto nismo sposobni iskoristiti njegovu brzinu i kvaliteta. Renan nije za Sarajevo bar do sada se nije uklopio.
Renan je dobar igrac, treba mu vremena...daj ba cuj Francis, coek nit ima snagu, nit je prodoran, nit ima centarsut...znaci nista nije pokazao al bas nista...po meni je Renan bolji od Catakovica
mido1921
Sudija kriv što debili sa pola metra ne mogu ubaciti loptu u go.
kurjak
Dajte ljudi organizujte se vi u Tuzli nađite ovo ****o od sudije mater yebo svoju.
Trapatoni
E hajmo sada online ratnici!!! Psujte u prazno i kukajte!!
damir83
Sarajevo opet pokradeno, nevjerovatno!?
MUSVDG81
VAR- Vico Assistant Referee
kurjak
Eto kako se namještaju utakmice.Sudija Topuzović iz Tuzle,i kad očekuješ da makar pošteno sudi,on skine gaće da mu stave kitu iz RS da se sačuva Sloga a nek ispadne Sloboda ili Tuzla City ili Igman.Ne trebaju nama Chet Nici.Dabogda poginuo na putu do kuće
E.Car
Slobodu i Posušje samo dragi Bog može sačuvati ispadanja!!!! Kakav Vico!!!! A vi ste toplo-hladno, nas će te pobjediti a neće vam trebati!!!!
E.Car
Slogu i Posušje pardon!!!
user1676312914
Hahahahahhaahhaahahaha...hahahahaha. Ahahaa...ahahahaahahhaahahhhahahahaaaaa. ........kkkkk.....ahahahah...hhahahaahahaha
Samosloboda.forzajuve
Zbog cega postoji fudbal u Bosni i Hercegovini?
selver79
da bi se imali na šta zaliti
umzm12123
Zbog Zrinjskog!
mido1921
Kmeeee kmečavci sa Biljnog Polja
Trenbolon
Go sloge iz ofsajda i onda cist go ponisten.....
user1665931807
Poništen čist gol Sarajeva, a zašto, jer Vico gura da Sloga, tj da ni jedan "srpski klub" ne ispadne
kaliopi
@sirkrajvosa druže stvarno se blamiraš, pa ni golman čak nije trazio faul, nit iko od igrača Sloge, sudija pokazao na centar, gol je cist ko suza.
Lavillenie
Mirza ostani!!! HAHAHAH
Ostat će, da ti plodi ženski rod fočak.
nakopitam
Kad igra ovo sto neki zovu FK Sarajevo, samo pratite kvote. Kladionica odredjuje pobjednike
E.Car
Jedina kvota koja je sigurna je kad ja gostujem kod tvoje mame!!!! Dvica ko kuća!!!!
nakopitam
Sin ti cerku kara u cmar
Drakula
Pokradi ovo je presmijesno vise,ovo je za zatvora
papagaj
papagaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.