Ništa od Trening centra NFSBiH: Sarajevo i Velež na drugoj lokaciji

Iznenadni problemi

Ništa od Trening centra NFSBiH: Sarajevo i Velež na drugoj lokaciji · Saznajemo

Esmer Oštraković

Nakon što su sjajno odigrali susret protiv Širokog Brijega, Sarajevo već sutra očekuje vječiti derbi protiv Željezničara.

Ta utakmica biti će odigrana na terenu Trening centra Nogometno saveza Bosne i Hercegovine, a na nadali su se u FK Sarajevo da će i protiv Veleža moći igrati na istom terenu.

Neslužbene informacije govorile su da bi se meč trebao održati upravi u Zenici na terenu Trening centra NFSBiH.

Ipak, od toga neće biti ništa. Obzirom da će ubrzo početi pripreme reprezentacije Bosne i Hercegovine za kvalifikacijske utakmice, teren se sprema upravo za njih.

Tako FK Sarajevo neće biti omogućeno da utakmicu protiv Veleža odigra u Zenici, nego će morati tražiti neko drugo rješenje.

U ovom trenutku nije poznato na kojem stadionu će Sarajevo ugostiti Velež, ali će odluka biti poznata u toku današnjeg dana.

Oglasi

Tako za meč Sarajeva i Veleža za sada nije određena satnica niti mjesto odigravanja, iako je objavljeno da se četiri meča 22. kola igraju u subotu, a jedan u nedjelju.

Sarajevo će ipak sada biti foksuirano na veliki sarajevski derbi, a tek onda će u Titovoj razmišljati o Mostarcima.

Njihov cilj je naravno da se nastavi niz i da se osvoje bodove kako bi uhvatili priključak za ekipama koje su trenutno na pozicijama koje vode u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Pecari je Sarajevo konačno bilo pravo, a praktično novi tim je najzad proradio. Ima tu vrhunskih igrača i jasno je da treba vremena i prostora da se sve to posloži.

Sigurno je su naredne dvije utakmice Sarajeva od velikog značaja i mogle bi odrediti sezonu ovog tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Sve je ovo o'šlo u 3 pi*de materine
1 0
plemic
moj predlog lištica bez gledatelja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi