8

Komentari (8)

NulaSedamJedan
Ljudi niste upravu, momak je dobar igrač, i to jako dobar igrač. Pravilno trčanje, solidan šut, dobar pregled igre, glavom, nogom. Dečko treba malo nabaciti mišića i malo manje peglat’ loptu. Nije u Sarajevu nimalo lako igrati. 250K je bezveze cifra
Qwertz
Neda njega babi
Ecosport
Ostat ćeš ti mali i dalje ovde. Nije niko lud da te toliko plati.
Drakulaaa
Hahahaha sica za ovu picajzlu, faj ba... Treba se nabit nogom ako je istina i objerucke prihvatit...
Patrice77
Ponizavanje. Cuj 250 hiljada eura haha
MSOZ101
Pa ne živi FK Sarajevo od hl**** i marmelade pa da ga moraju prodati za realno siću koju je ponudio ljubljanski klub. Polahko, neka ga taman je malo živnuo najbolji je na terenu već četiri utakmice, aBd ide i Evropa ako se i tu pokaže onda transfer može biti puno veći. Uglavnom, prodaja nije nužna ukoliko igrač ne insistira. Nihad i Amar su pokazali da godine nisu prepreka da se napravi dobar transfer.
SonPen1946
Koliko Vam je narkoman platio za ovaj clanak?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.