11

Komentari (11)

pjanke.sa
Hahahahah jao sto ste se digli, necete odigrati nikada vise ovakvu utakmice, zato sto se necete nikada uspjeti motivisati ovako, kao da ste igrali protiv Barcelone. Sto i jesmo za vas.
davide.azzurri
De pjanke budi realan. Ne zivi se od stare slave. Ljudi vas pomeli jer ste umislili da ste Barcelona
Hamid
Hvala ekipi Tuzla City, rukovodstvu i stručnom štabu za izvanrednu predstavu utemeljenu na dobrom izboru igrača, fizičkoj spremi, tehnici i taktici. Sve je bilo za 10 kad je u fokusu BH fudbal. Samo nastavite u ovom ritmu kako bi pravi ljubitelji fudbala mogli da uživaju kao što je to bio slučaj večeras na Bilinom polju. Sa ovim načinom igre podigli ste standard u svim segmentima, a posebno bi istakao brzinu koja je rak rana BH fudbala.
bk123
Jović je bio dugo u Africi i sigurno odlično poznaje to tržište
Ajax11
Gledam onog njihovog crnca i gledam našeg Suljiča i kontam, pa ko je ovde gladan?!
King_Kenny
...Jovic je odlican trener to sam uvijek govorio...on je bio i prvak u ligi Angole ako se ne varam,sigurno tamo ima odlicnih crnaca za ovu nasu kukuruz ligu...garantujem da bi sa po 2 crnca u svakoj ekipi digli kvalitet lige za 50%...ovaj njihov veceras je bio brz ko vjetar...covjek pravio prevagu na terenu...
SarajFK
Svaka ti cast gospodine Jovicu. A mi umjesto da vratimo tebe, doveli smo ovog cirkusanta da nas bruka sa svojim glupim izjavama i postavkom bez ikakvog reda i plana. CESTITKE TUZLI I SRETNO U NASTAVKU!
pitariistok
Jako g.lupa izjava...a ako se krijes iza tog imena tj bot si neki hebem ti svi familiju....
jeroha1987
Debilu nisi ti nikakav navikac , na porazima se vide junaci,a ne odma kukat i predstavljat kao da mista me valja cccc,sto dalje od kluba i stadiona ti i takvi kao ti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.