Sarajevo ubjedljivo u Vitezu, Hadžić junak Želje, remi u Mostaru

Omladinska Premijer liga za kadete

Sarajevo ubjedljivo u Vitezu, Hadžić junak Želje, remi u Mostaru

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Pored pionirske danas je završena i Premijer omladinska liga BiH za kadete. Sarajevo je ranije osiguralo naslov prvaka i u ovoj kategoriji.

U ovom kolu bordo nade su savladale Vitez sa ubjedljivih 5:0. Po dva puta su pogađali Tarik Hasančić i Haris Konjalić, te jednom Hamza Gasal.

Željezničar je u Zenici pogotkom Medarisa Hadžića savladao Čelik 1:0, a istim rezultatom Mladost je savladala Borac. Junak Dobojlija bio je Kerim Bajrić.

Krupa je pogotkom Đorđeta Nišića jučer savladala tuzlansku Slobodu (1:0), dok su Zrinjski i Široki Brijeg remizirali (0:0).

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Sarajevo je prvoplasirano sa 77 osvojenih bodova, drugoplasirani Željezničar ima 64, a Široki Brijeg boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi