6

Komentari (6)

Jadnimi
Adio je jedini što. želim ćuti od ovog folera
Uranija
Teško je u Sarajevu biti trener, na stranu da li Sablić ima dovoljno stručnosti ali u Sarajevu ta stručnost nije jedini preduslov za uspjeh. Selekcija igračkog kadra je došla na naplatu, 2-3 godine lošeg igračkog kadra kojeg se i ne može tako lako riješiti jer pojedinci su ugovore potpisivali na 2-3 godine a da nisu ni blizu kvalitete kojom se može osvojiti prvenstvo. Totalni remont je potreban, 6-7 igrača se mora pod hitno riješiti da bi se moglo očekivati ozbiljan rezultat!
zgembo.popuslic
Svaka nasa ekipa, svake godine pravi remont i mijenja 6-7 igraca iz raznoraznih razloga. A problem je sto se to ne uradi da valja pa dodju igraci koji su il gori il tu negdje sa ovima sto su vec bili u ekipi.
Mehinaldo
E kakav si ti kloc zato nam i jest tako cuj sam sebe stavlja **** te on nije messi pa kakav si ti trener ako se on pita pa valjda ti trebas da presjeces valjda ti kazes igral ili ne
rocccavela
procitaj/preslusaj legendo, ne mozes na osnovu naslova zakljuciti. :D
Ajax11
Vidim dobro si protumaćio izjavu …
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.