Horde zla u korteu krenule prema Koševu, spremaju spektakl!

Večeras se igra vječiti derbi

Horde zla u korteu krenule prema Koševu, spremaju spektakl!

Endin Čaušević

Na stadionu Asim Ferhatović-Hase večeras se igra veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara u okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Okršaji Sarajeva i Željezničara tradicionalno privlače veliku pažnju, a tako je i ovaj put.

Jasno je da će oba tima imati večeras veliku podršku s tribina, a oni najvatreniji navijači Sarajeva i Željezničara krenuli su prema stadionu Koševo.

Horde zla krenule su u korteu prema stadionu voljenog kluba, a naravno bit će tradicionalno smješteni na sjevernoj tribini.

Naš videoreporter zabilježio je dio atmosfere kortea navijača Sarajeva koji su itekako motivisani da kao i svaki put do sada pjesmom i podrškom bodre svoj tim s tribina.

Također, treba istaći da Horde zla slave i 36. rođendan, te da nas večeras očekuje sigurno spektakl u izvedbi navijača Sarajeva kako bi proslavili taj jubilej.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, utakmica između Sarajeva i Željezničara igra se od 20:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti