16

Komentari (16)

Amcho1
Jes se puko brat, baš ga vozi ?
papagaj
Sudija vas pogurao cisti gol Želji nije priznat kod kornera kad je Cocalic glavom pucao
enko
Varesanovic ko lelatovic,ja sam mislio da cemo igrati u b.luci,nije da je alibi ali da napomenem.ubleha ko i leletovic.nista od evrope vjerujte sa njim .
Ecosport
Hajmo ležVe dobit ove neznalice
plemic
u gradu možda (zanemarimo želju), u državi nikad.
E.Car
Nisu oni ni u gradu najbolji, možda daju najviše za plate al ko ih hebe!!!!
E.Car
Hahahaha da bude "najbolji u gradu"!!!! Jel fakat ovo izgovorio ili su novinari pogrešno prenijeli?!?!?!?! Pa ti se drogiras Mirza ili si glup!!!!
Ecosport
Naravno da se drogira
E.Car
A usput je i glup!!!
user1676131486
Ti si kur…c od trenera ja bi se sa tim igracima prosetao ligom ,a ovim bogaljima bih 5 uvalio.
duplakruna1
Ako si pripremo tim da pobijedi znaci da nisi napravio dobru pripremu. Ovakve strumfove treba samo napadati a ne igrati okolo kole pa nidokle. Imas nabolji tim u kaka ligi i nema opravdanja za lose igre. P.S. obavezno nakon svega tuziti Savez i traziti veliku materijalnu ostetu za sve pasjaluke koje prave, pa kad im kasi ne bude para rfastjerati ****a !
user1676180326
Prvo ti ocito ne poznajes igru zvanu dudbal,imate najbolji tim u ligi/lizi po cemu i kako,napadati ovakvog zelju kako ces napast onagvig zelju gdje vam ljudi vrse presing 90 minuta svaku loptu golman mora na kraju ispucati u aut a za trening kamp i tu ste samimkrvi mogli ste igrati na bilinom polju prije 3 mjeseca napuniti stadion ali opet iz vama nekih poznatih razloga ste prolongirali derbi(vjerovatno jer je tada Zeljo bio za klasu bolji a i u boljoj formi),zato drugar uzivaj opusti se malo gledaj fudbal ulza pocetak na TV pa kad nesta naucis pocni ici na utakmice!
PapaK
Pa dobro, misija uspjela. Osvojio si bod =)))) Mada, ruku na srce, i da je FKS osvojilo tri boda, ne bi bilo nezasluzeno. Mnogo, mnogo bolja igra od Zelje. Manijak sam, da se razumijemo.
Amcho1
Ja sam pitar brate, ali ono danas nije bila igra, ma nije bio ni fudbal.
mido1921
Možete možda sad biti najbolji u Travniku.
posto_tad_nisu_postojali
U kojem gradu :'D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti