Sarajevska pivara d.d. novi sponzor FK Velež

Podrška za Rođene

Sarajevska pivara d.d. novi sponzor FK Velež

M. Šljivak

FK Velež dogovorio je saradnju s vodećom bh. kompanijom u proizvodnji piva, gazirane i negazirane vode, bezalkoholnih pića i sokova, Sarajevskom pivarom, tačnije pivom Lowe.

Ispred FK Velež ugovor je potpisao direktor Džemil Šoše, dok je novog sponzora zastupao Azur Mandžuka, v.d. direktor.

Na ovaj način, Sarajevska pivara d.d. podržala je rad kluba u narednom periodu, u kojem je ealja da se napravi korak naprijed u odnosu na tek završenu sezonu.

"Ugovor je potpisan za narednu sezoni i nadam se da će na obostrano zadovoljstvo biti produžen i duže. Sarajevska pivara je podržala FK Velež za narednu sezonu. Mi želimo nastaviti iskorak u odnosu n narednu sezonu, a već smo dokazali da se možemo nositi s najjačim ekipama u bh. fudbalu. Nadam se da će oni korištenjem našeg loga naći svoj interes", rekao je prvi čovjek Džemil Šoše.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Meni je čast da ispred Sarajevske pivare mogu potpisati ugovor o saradnji sa FK Velež. Sarajevska pivara kao domaća firma ima obavezu da podrši sve projekte koje su od značaja za društvo kroz sport i kulturu. Velež kao fudbalski klub se vraća na staze stare slave. Nakon 20 godina proizvodnje Lowe se sada vraća, prepoznali smo vezivanje našeg brenda sa FK Velež i nadam se da će ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo", rekao je v.d direktora Sarajevske pivare Azur Mandžuka.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zakeroni
Uzdravlje!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi