Sarajlija razočarao ponosnog Švicarca bh. porijekla

Omeragić ne igra

Sarajlija razočarao ponosnog Švicarca bh. porijekla

A. Čaušević

Bećir Omeragić, talentovani defanzivac bh. porijekla je kazao da se osjeća izuzetno ponosnim što je Švicaraca.

Omeragić je odlučio da igra za seniorsku selekciju Švicarske, međutim Vladimir Petković ga uoči utakmice i nije oduševio.

Sarajlija koji već dugo vremena sa dosta uspjeha vodi Švicarske je mladog defanzivca ostavio na klupi za meč protiv Ukrajine u Ligi nacija.

Za razliku od Omeragića drugi fudbaler bh. porijekla u švicarskoj selekciji, Haris Seferović se našao u startnoj postavi.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Početnih 11 Švicarca izgleda ovako: Sommer, Zuber, Rodriguez, Akanji, Elvedi, Mbabu, Embolo, Sow, Xhaka, Vargas i Seferović.

Top Komentari

Rajvosa2019
Mali tu nista nije kriv , odrastao u CH - roditelji ga nisu naucili ko je + sta je + odakle je , zelim mu sve najbolje
7 1
MaDaj
Kada neko izabere hrvatsku a rodio se u BIH pljujemo, kada neko izabere Srbiju a rodio se u BIH pljujemo ... kada neko ko se rodio u Švicarskoj ne izabere BiH ... pljujemo ... fakat smo gadan narod lol
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi