Šarić: Protiv Rudara nastaviti sa pobjedničkim igrama na našem terenu
Zvijezda se trenutno nalazi na trećem mjestu Prve lige FBiH

Zvijezda dočekuje kakanjski Rudar

Šarić: Protiv Rudara nastaviti sa pobjedničkim igrama na našem terenu

S. Mlaćo

Nogometaši Zvijezde će od svojih navijača za ovu polusezonu oprostiti u subotu domaćim susretom protiv kakanjskog Rudara. 

Zvijezda se nakon 14. kola nalazi na trećem mjestu sa 27 osvojenih bodova, dok Rudar ima 23.

"Mislim da nas čeka teška utakmica protiv Rudara. Mi do sada kući imam stopostotan učinak tako da se nadam da će i poslije Rudara ostati isti. Ekipa Rudara je jako kvalitetna i iskusna ekipa što su pokazali u dosadašnjem dijelu prvenstva, a pogotovo u prošlom kolu protiv Olimpika", kazao je za SportSport.ba mladi prvotimac Zvijezde Kenan Šarić.

Zadovoljan je igrama svog kluba ove polusezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Što se tiče Zvijezde mislim da da svi u klubu i oko kluba možemo biti zadovoljni bodovnim saldom. Uz malo sportske sreće sigurno da bi zaostatak za Veležom bio manji. Sve u svemu mislim da ova mlada ekipa postigla mnogo i ispunila očekivanja ljudi u klubu. Kada su moje igre u pitanju, mogu da kažem da sam zadovoljan dosadasnjim dijelom prvenstva, postigao sam i namjestio neke bitne golove za ekipu. Odraz dobrih partija ekipe je pozicija na tabeli", dodao je Šarić, koji je u 14 utakmica upisao tri pogotka i dodao dvije asistencije.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi