Sarri drugi put zaredom zamijenio Ronalda, Portugalac ga pogledao i odjurio u svlačionicu

Ovo mu se rijetko kada dešava

Sarri drugi put zaredom zamijenio Ronalda, Portugalac ga pogledao i odjurio u svlačionicu

Ono što je večeras Maurizio Sarri uradio Cristianu Ronaldu Portugalac vrlo rijetko doživljava.

Nakon što ga je izmijenio pred kraj utakmice protiv Lokomotiv Moskve u Ligi prvaka, isto je učinio i večeras protiv Milana i to u 55. minuti susreta.

Ronaldu se to sigurno nije svidjelo, a prilikom izlaska s terena samo je pogledao u pravcu Sarrija i odjurio odmah u svlačionicu.

Da li je Portugalac možda vukao neku povredu ili ne to u ovom trenutku ne znamo, ali smo sigurni da će to biti prvo pitanje za Sarrija nakon utakmice. Bilo kako bilo, Ronaldo sigurno godinama nije doživio da ga neki trener izmjeni dva puta zaredom, pa je ovo, u slučaju da nije povrijeđen, sigurno verbalni rat u najavi.

Inače, umjesto Ronalda je ušao Paulo Dybala koji je kasnije postigao vodeći gol za Saru damu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba biti pošten pa priznati da Ronaldo igra vrlo slabu sezonu, a to se posebno odnosi na posljednjih nekoliko sedmica kada je vrlo neefikasan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaki84
Covjek povrijedjen, I odma verbalni rat. Sport sport Po ko zna koji put pogadja... Smradovi jedni glupi.
11 3
Adnanos
Dybala je buducnost Juventusa. Drag mi je Ronaldo ali njegovo prolazi.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi