Sarri ga zapostavlja, ali on ne mari: "Moram jesti dobro, dobro spavati i dobro trenirati"

Loftus-Cheek briljirao u dresu Chelseaja

Sarri ga zapostavlja, ali on ne mari: "Moram jesti dobro, dobro spavati i dobro trenirati"

Ruben Loftus-Cheek izjavio je kako je odlučio zadržati dobre navike nakon što je postigao prve golove tokom 30 mjeseci provedenih u londonskom klubu.

Osim što je skinuo poveznicu sa očiju, ubilježio je het-trik, a njegov tim trijumfovao je protiv BATE Borisova 3:1 i to u kombinovanom sastavu.

Engleski veznjak prvi put je započeo jednu utakmicu pod novim šefom Chelseaja Maurizijom Sarrijem, ali je italijanskom stručnjaku poslao podsjetnik na svoj talenat.

"Postići tri gola očito je lijep osjećaj, ovo je moj prvi het-trik čak uzimajući u obzir i mlađe kategorije. Nikad dosad nisam to uspio. Osjećam se lijepo."

Mladi igrač kaže da nije ljut što mu Sarri ne daje puno prilike za igru.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Prva stvar u mojoj glavi je da dobro treniram. Iako igram dobro, jako je važno vježbati što je više moguće kako bih održao kondiciju i bio u formi kada dobijem priliku da počnem utakmicu ili uđem u igru.

"Znači, prvo i osnovno, moram se držati dobrih navika - jesti dobro, dobro spavati i dobro trenirati. Ako nastavim raditi tako, dobre stvari će doći sigurno."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi