Sarri o Morati: Sada se može resetovati

Trener Chelseaja nakon meča

Sarri o Morati: Sada se može resetovati

Trener Chelseaja Maurizio Sarri bio je vrlo zadovoljan nakon sinoćnje pobjede njegove ekipe protiv MOL Vidija u Evropa ligi, a posebno zbog činjenice da je Alvaro Morata konačno postigao gol.

Španski napadač je bio bez gola 470 minuta, ali je uspio da zatrese mrežu u Evropa ligi i na taj način prekine golgeterski post.

Trener Sarri je izrazio nadu da će Morati sada porasti samopouzdanje i da će igrati sve bolje i bolje.

"Veoma sam sretan jer je postigao gol. Važno mu je da odigra dobru utakmicu i mislim da je to uradio. Treba da igra za tim kao što je sada igrao. Alvaro može da se resetuje nakon ove utakmice. Nadam se da će mu porasti samopouzdanje, mislim da igra bolje nego u prethodnom periodu", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Chelsea je pobijedio MOL Vidi sa 1:0 na Stamford Bridgeu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi