Sarri pred meč sa SPAL-om govorio o Pjaniću
Foto: EPA

U kakvom je stanju bh. fudbaler?

Sarri pred meč sa SPAL-om govorio o Pjaniću

Juventusov trener Maurizio Sarri na današnjoj konferenciji za medije, održanoj pred meč sa SPAL-om, govorio je i o Miralemu Pjaniću.

Kao što je već poznato, bh. reprezentativac je na zadnjoj utakmici protiv Brescije (2:0) zadobio povredu i morao je napustiti igru nakon samo sedam minuta, a srećom na kraju se ispostavilo kako razloga za paniku nema.

Pregledi kojima je kasnije podvrgnut pokazali su kako nije došlo do istegnuća mišića već da je Pjanić osjetio umor u aduktoru desne noge, a u kakvom je danas stanju otkrio je Maurizio Sarri pred sutrašnji meč sa SPAL-om.

"Pjanić je jučer veoma dobro radio, doduše invidualno. Blizu je povratka", izjavio je Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sarri je također najavio da će, unatoč tome što gostuju kod posljednjeplasiranog sastava Serie A, izvesti svoj najjači sastav u sutrašnjem meču.

Meč između SPAL-a i Juventusa počinje u 18:00 sati.

Top Komentari

BobPaisley
...Pjanic je u drugom stanju.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi