PSG za Ronalda spremio ponudu koju će Juventus teško odbiti

Pomno prate situaciju u Torinu

PSG za Ronalda spremio ponudu koju će Juventus teško odbiti

Endin Čaušević

Juventus danas igra u gostima protiv Atalante utakmicu 13. kola italijanske Serije A.

Stara dama u Bergamo stiže oslabljena nakon što je Maurizio Sarri odlučio da Cristiano Ronaldo neće biti u konkurenciji za ovaj meč. Sve je počelo u prošlom kolu kada je Sarri izveo Ronalda iz igre u 55. minuti, a to se Portugalcu baš nije svidjelo.

Ronaldo je tokom reprezentativne pauze igrao za Portugal i pokazao da nema problema s povredom kako to tvrde iz Juventusa. Međutim, Ronaldo ovaj put nije htio da pravi problem, te je poručio da je fokusiran na oporavak i da zbog toga ne putuje u Bergamo.

Ipak, italijanski mediji smatraju da Ronaldo baš nije u najboljim odnosima sa Sarrijem i da se to još jednom dokazalo. Navodno, Portugalac će na kraju sezone sigurno napustiti Juventus ukoliko se to ne promijeni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Već se neko vrijeme špekuliše da bi se Ronaldo mogao vratiti u Manchester United, a navodno interes za njega pokazao je i PSG. kako piše L'Equipe PSG će naradnog ljeta svim sredstvima krenuti po Ronalda.

Iako će on tada imati već 35 godina u Parizu samtraju da nije greška što za njega žele platiti čak 100 miliona eura. To je ponuda koju će i Juve sigurno teško odbiti ukoliko se nastavi raskol između Sarrija i Ronalda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Projte placljivka i maminu mazu, za 200 miliona, kupite penalda za pola para, moze jos 2 sezone igrati sigurno, ako ne bude vecih povreda...Reklame, zarade, sponzori, bice miliona u klupsku kasu sigurno.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi