Sarri želi reprezentativca Bosne i Hercegovine
Foto - EPA

Lazio zainteresovan za Ahmedhodžića

Sarri želi reprezentativca Bosne i Hercegovine

M. Šljivak

Trener Lazija Maurizio Sarri želi do kraja ljetnog prelaznog roka angažovati još jednog kvalitetnog defanzivca.

Jedna od glavnih želja iskusnog stručnjaka je reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić (22) koji trenutno nosi dres švedskog Malmea.

Corriere dello Sport navodi da će Nebeskoplavi iz Rima pokušati do kraja prelaznog roka da završe ovaj posao, ali pitanje je hoće li 22-godišnji štoper zaigrati u Seriji A ovog ljeta.

Malme je na korak od plasmana u Ligu prvaka. Ahmedhodžić je neizostavan član prvog sastava i pitanje je hoće li se klub odlučiti na njegovu prodaju ako ostvare plasman među 32 najbolje evropske ekipe.

U prethodnim mjesecima reprezentativac Bosne i Hercegovine se povezivao sa brojnim klubovima, a interes iz Serije A pokazivali su još Napoli i Atalanta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hoće li Ahmedhodžić napraviti transfer do kraja prelaznog roka ili će ostati u Malmeu znat ćemo u narednih sedam dana.

Vrijednost bh. fudbalera procjenuje se na četiri miliona eura, a Malmo za njegove usluge traži između osam i deset miliona.

Top Komentari

WOLF20
Kako ce u Lazio ako je vec potpisao za Atalantu??? Barem je vas portal tako pisao
4 0
miki30
Jami ba!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi