Sarrijev sastav za Sassuolo nije mogao proći bez iznenađenja

Meč počinje u 12:30

Sarrijev sastav za Sassuolo nije mogao proći bez iznenađenja

Admin Čaušević

Prvi susret današnjeg programa  14. kola Serije A od 12:30 će odigrati Juventus i Sassuolo. 

Maurizio Sarri je priredio nekoliko iznenađenja kada je u pitanju startna postava. Tako je Buffon dobio priliku da brani od prve minute.

Osim Buffona starter će nakon duže vremena biti i Emre Can, dok je Paulo Dybala koji briljira u posljednje vrijeme ostao na klupi.

Miralem Pjanić će kao i što je najavljeno zauzeti svoje mjesto u veznom redu od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Emre Can, Pjanić, Bentancur; Bernardeschi; Higuain, Ronaldo.

Sassuolo (4-2-3-1): Turati; Toljan, Marlon, Romagna, Kyriakopoulos; Magnanelli, Locatelli; Đuričić, Traorè, Boga; Caputo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi