Bivši fudbaler šokirao porukom: "Neka Sofija zatvori manekenske nogice, pa Luka da uđe i nek zagrmi"
Foto - Instagram

Saša Ćurčić poslao bizarnu poruku

Bivši fudbaler šokirao porukom: "Neka Sofija zatvori manekenske nogice, pa Luka da uđe i nek zagrmi"

Midhat Šljivak

Reprezentacija Srbije večeras u Lisabonu protiv Portugala igra odlučujući meč za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Orlovima je potrebna pobjeda za prvo mjesto u grupi, a zanimljivu i bizarnu poruku pred ovaj meč imao je nekadašnji fudbales Saša Ćurčić.

Čovjek koji je tokom karijere bio poznat kao fenomenalan fudbaler, ali luda glava sa engleskih terena, smatra da bi Luka Jović mogao da riješi meč.

Zbog toga je zamolio njegovu djevojku, manekenku Sofiju Milošević, da ga poštedi 'obaveza'.

"Vrzma mi se po glavi ovaj mali Jović, maneken iz Bijeljine. Molim Sofiju Milošević da ga pusti dva, tri dana, bez kondicionih treninga. Nek' zatvori manekenske nogice, neka bude u celibatu par dana i u nedelju da uđe u 80. minutu i da zagrmi", poručio je Ćurčić.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWNfseIlW79/[/instagram]

Oglasi

Meč Portugal - Srbija igra se večeras od 20:45 sati u Lisabonu.

Ko je Saša Ćurčić?

Saša Ćurčić je bio vrhunski fudbalski potencijal. Bio je velika zvijezda u Engleskoj, gdje je igrao za Bolton, Crystal Palace i Aston Villu.

Prozvali su ga srbijanskim Georgeom Bestom. Nije teško pogoditi zašto je tako. Volio je loptu, zaradio je od nje milione funti, ali sve je potrošio na alkohol, žene i provode.

"Na vrhuncu sam bio kao Best, dribler i zabavljač. Također sam potrošio novac na žene, brze aute i alkohol. Ostatak sam spiskao, tu se slažem s njim", rekao je Ćurčić za Daily Mail kopirajući slavnu Bestovu izjavu.

Sa 29 godina je otišao u penziju. Nije mogao više, nestao je sa lica zemlje.

"Od svega što sam zaradio ostalo je puno – ali u tuđim džepovima. Bar su vlasnici noćnih klubova bogati."

Iako je zaradio milione na računu je po dolasku iz Engleske bila nula. Život mu je promijenila pobjeda u srbijanskom Big Brotheru, gdje je uzeo 50.000 eura i odlučio je da napravi radikalne životne promjene.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Popularni, Đani je živio zaista luđački život. Kroz centar Beograda je vozio traktor, skakao je po krovu svog Mercedesa, plesao go po ulicama...

Bio je veliki majstor, ali žene i alkohol su ga koštali velike karijere.

Top Komentari

King_Kenny
....jedva cekam da im veceras Portugal odere g*zove.
7 1
adis_D11
Kakav debil!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi