Pojavio se video koji pokazuje zašto je Čukarički dao otkaz Saši Iliću

Takvo ponašanje im se nije svidjelo

Pojavio se video koji pokazuje zašto je Čukarički dao otkaz Saši Iliću

E. Čaušević

Čukarički je jučer potvrdio da Saša Ilić više nije trener ovog kluba i pored dobrih rezultata koje je imao.

Srbijanski klub je jučer na zvaničnoj stranici potvrdio da je s Ilićem dogovoren sporazumni raskid saradnje što je bilo iznenađenje za sve jer je ovaj stručnjak bilježio dosta dobre rezultate na klupi Čukaričkog.

Međutim, sve se promijenilo nakon utakmice protiv Partizana koji je Čukarički igrao na svom terenu i uspio je da osvoji bod.

No, u klubu su zamjerili Iliću jer je nakon utakmice previše hvalio svoj bivši klub i govorio kako je Partizan zaslužio da pobijedi taj meč, te da je beogradski klub bio dosta bolji od njegove ekipe.

"Partizan je bio mnogo bolji od Čukaričkog, naročito u prvom poluvremenu, imali smo sreće da smo otišli na pauzu sa 0:0. U drugom smo imali malu reakciju, ali Partizan na kraju nezasluženo nije pobijedio", rekao je Ilić nakon meča i dodao.

"Danas smo bili ispod svog nivoa, Partizan je diktirao utakmicu i zaslužio je da pobijedi, mi smo bili ispod svakog nivoa. Ja rijetko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom".

Oglasi

Jutro nakon utakmice potvrđeno je da Ilić nije trener Čukaričkog, a mnogi su shvatili da je to zbog dešavanja na meču protiv Partizana. Naime, pojavio se i video koji pokazuje zašto je Ilić dobio otkaz.

Na videu se vidi kako je jedan igrač Čukaričkog u sudijskoj nadoknadi zadržavao vrijeme i žalio se na povredu, te je tražio izmjenu. No, svi su bili u šoku zbog reakcije Ilića koji je bio bijesan na svog igrača.

Ilić je ljutito pokazivao da ne treba zadržavati igru i da sam treba izaći s terena ako je povrijeđen. Čelnike i navijače Čukaričkog je ta reakcija iznenadila, te su mnogi poručili da je to bilo neprofesionalno ponašanje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Poznato je da je Ilić legenda Partizana, ali u Čukaričkom nisu mogli da pređu protiv toga što je išao u korist bivšeg kluba, a ne ekipe koju trenutno trenira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi