Sastanak Raiole i Juventusa: Tri tačke na dnevnom redu

Kean, De Ligt i Pogba

Sastanak Raiole i Juventusa: Tri tačke na dnevnom redu

Fudbalski super menadžer Mino Raiola ima jake veze u Juventusu, a svojevremeno je bio i predstavnik današnjeg potpredsjednika Stare dame Pavela Nedveda.

Navodno je danas održan sastanak Raiole i predstavnika Juventusa kako bi se raspravljalo o tri imena, Moise Keanu, Paulu Pogbi i Matthijsu de Ligtu.

Kako prenosi Sky Italia, glavna tema sastanka bilo je produženje ugovora mladog Moisea Keana, a navodno je odlučeno da će Stara dama dugoročno vezati talentavonog napadača.

Također, navodno se raspravljalo o potencijalnom transferu Ajaxovog Matthijsa de Ligta koji je danas dobio nagradu "Golden Boy" za najboljeg mladog igrača prema izboru Tuttosporta. Ipak, i dalje se smatra da je Barcelona u "pol poziciji" za mladog Holanđanina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedna od tema bio je i Paul Pogba o čijem povratku u Juventus se odavno špekuliše. Međutim, teško je vjerovati da će ga Manchester United prodati u januaru.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi