Sastav Liverpoola potvrdio loše vijesti za navijače ekipe sa Anfielda

Firmino povrijeđen

Sastav Liverpoola potvrdio loše vijesti za navijače ekipe sa Anfielda

Midhat Šljivak

Liverpool večeras igra meč 36. kola Premiershipa, a na Anfieldu gostuje već otpisani Huddersfield.

Međutim, kako Redsi u borbi za titulu nemaju prvo na kiks, menadžer Jurgen Klopp je izveo najjači mogući tim, ali bez Brazilca Roberta Firmina.

Firmino se povrijedio dan pred ovaj meč. Prema informacijama iz Engleske, on je pod upitnikom i za meč polufinala Lige prvaka protiv Barcelone na Nou Campu.

Umjesto njega mjesto u vrhu napada zauzeo je Daniel Sturridge i on će pokušati da nadomjesti izostanak prvog napadača Redsa.

Ipak, dobra vijest je svakako da se nakon godinu dana u sastav vratio Alex Oxlade-Chamberlain.

Ovaj fudbaler je prošle godine slomio nogu. Put ka oporavku je bio dugačak, a večeras će on svoju šansu čekati sa klupe.

Ovako izgleda početni sastav Liverpoola za večeras:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi