Sterling izjavom pecnuo Liverpool i pokazao zašto je najomraženiji igrač na Otoku

Poštovanje mu nije jača strana...

Sterling izjavom pecnuo Liverpool i pokazao zašto je najomraženiji igrač na Otoku

S. Grebović

Manchester City je u srijedu veče napravio, po mnogima, ključni korak ka odbrani titule savladavši na Olf Traffordu svog gradskog rivala United sa 2:0.

Tako su Građani uspješno preskočili posljednju jaču provjeru do kraja šampionata i tako sebe doveli u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini.

Navijači Liverpoola su se potajno nadali da bi Crveni đavoli mogli ostati neporaženi u ovom meču i na taj način im pomoći da nakon 29 godina osvoje titulu, ali za tako nešto morat će čekati novi kiks Cityja.

Ekipa sa Etihada je vodeća sa 89 bodova, dok četa Jurgena Kloppa ima bod manje. U narednom kolu City će gostovati Burnleyu, dok će Liverpool večeras na svom Anfieldu dočekati otpisani Huddersfield.

Igrač koji je stekao ime baš u Liverpoolu, a sada jedna od glavnih uzdanica Građana pokazala je da nema previše poštovanja prema svom bivšem klubu. On je u jednom intervjuu za ESPN izjavio sljedeće:

"Zbog ovoga sam upravo i došao ovdje, veoma je uzbudljivo. Prije utakmice sa Unitedom je bilo dosta napetosti. Znali smo da ako se okliznemo, Liverpool će biti odmah tu da preuzmu prvu poziciju i iskoristi naš kiks. Ne želimo no, ja ne želim to mislim da niko ne želi to", poručio je reprezentativac Engleske.

S toga ne treba čuditi što navijači Redsa svaki njegov kontakt sa loptom na Anfieldu kada gostuje City poprate sa salvom zvižduka, a ništa drugačije nije ni na ostalim stadionima gdje se on pojavi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Lik je postao omiljeni igrac o čemu pričate lol
0 2
Pljuc
Pašče laje na ruku koja ga je stvorila i nahranila, moral na nivou!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi