21

Komentari (21)

Emin_Podzic
Necemo znat gdje je lopta
user1613424508
Ko prenosi utakmicu znal neko
Mowzilla
NovaBH i SportKlub 3 slovenacki
samkoza
Meni nije jasno kako ljudi iz BiH mogu ista ocekivati od nase reprezentacije kad i sami navijaci samo kazu: "aaaa naguzit ce nas mi smo klocevi eheheh" ili "ma nemam sta da gledam ionako cemo izgubiti" Kako mi da tu ista napravimo???? Mi treba da krivimo profi fudbalere sto ne igraju na vecem nivou a mi ih sami spustamo na dno dna i ne ulijevamo im nikakvo samopouzdanje kada cuju takve prica o sebi. Narod je kod nas glup, samo zna da jadi i sere o tome kako je lose, a ne bi niko da poduzme nesto ili u ovom kontekstu barem podrzi ekipu i kaze hajmo po pobjedu. Ne vidim zasto finci mogu da igraju Euro ili Svjestko a mi ne. Razocaran sam u mentalitet svih nas vise nego u bilo sta. Gadljivo.
saju701
Evo ako ce ti biti lakse bice 1-0 za nas mada su sanse 1 : 1 000 000 000 da ce biti tako
samkoza
Samo dokazujes moju poentu.
user1594553305
Ono što je najvažnije jeste da je BiH uvijek imala podršku sa tribina i to su uglavnom navijači koji bi bodrili našu repku i kad bi gubili u svakoj utakmici, nažalost večeras ih neće bit ali nije nemoguće da momci urade dobar posao,na Grbavici su odigrali predobro i pokazali su kvalitet i ne vidim razlog da ne odigraju još bolje večeras
saju701
Podrzavam BiH i radujem se svakoj utakmici al je ovdje jasno ko dan da se zovu igraci koji nisu spremni ili su pokazali do sada svoj talenat pa probaj bar zvati igrace koji igraju konstantno a ne da bi se prodali bolje i nema sanse da ni jedan igrac Veleza nema mjesta pa makar i na klupi.
Malmi_Suomi
@samkoza ... nisi valjda koza buraz ? Šalim se.
Pišem u svoje ime , samo u SVOJE. Kada smo najlošiji ja navijam za NAŠU BH reprezentaciju i tako će biti uvijek bez obzira na usranog Peteva i N/FSBiH tj Vico.
Naša je pa da je od govvana a ako neko nešto ima protiv , šta mu ja mogu .
A pišeš za Fince.
Finci do unazad 20 godina nisu znali loptu da udare osim PAKA za hokej ALI.... zadnjih 20 godina ULAŽU PARE i u fudbal i košarku i naravno vidi se rezultat.
Naprijed Bosno i Hercegovino
Fare1979
3:1 za nas večeras
Fare1979
Glupi Bošnjo samo laprda
emanuelmacron
koliko covjek mora biti naivan,da vjeruje u bilo kakav povoljan rezultat,ili nemas pojma o fudbalu ,pa nisu ovo igre nasrecu pa sta izvuku ljudi,sto prije svatis bolest prije ces ozdravit .
Baboisback
Sretno zmajevi
user1597698961
Krunic na cimirotovo mjesto u sredini,napad umjesto krune demirovic ili prevljak Cimi out demi/prevljak in Moramoo,ne mozemo mi s krilima,nemammp mi brzaa krila ,,a odavno se koristi
davide.azzurri
Idemo ih otresti
Nije.bitno
Da sasta i sasvim drugi 11 bili bi prejaki opet. Treba trka svih 90 min, hrabro i bez respekta. Ako nista da znaju da nece lako. Sretno
Mele
Kod nas Dzeko sam u napadu, ispred Krunica i Pjanica..Sa kim bolan da igra. Dok trojka Benzema Grizman Mbappe, igra ispred Lemmara..Kad bi dali bar 1 gol, da uzmemo bod, bilo bi veliko kao da smo na krovu Evrope.
user1597698961
Ma ovo je meni se cini 5 3 2 a ne 3 5 2,,skroz defanzivno smo ali okejj ,alj mora dzeki biti twmo neko ili demirovic ili prevljak,a krunic umjesto cimirota na sredini
user1599677620
Stevanovic i Kolasinac su Wing Bekovi,znaci polu-krila da se tako izrazim,koji ce lijetat gore dole,pitanje koliko ce tako izdrzati,a moglo bi biti veoma efikasno,ova 4 u sredini takodje mogu dobar posao odraditi,a Dzeko moze pored ova dva stopera i treceg ponijeti lagano jarane,svima u svijetu ime EDIN DZEKO utjera strah i postovanje,samo nama kvazi strucnjacima ne valja,sram da nas bude. Idemo po taj bod,mozemo mi to!!
pjanke.sa
Ubice nas ko Kuduz Bademu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.